Ján Mistrík wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ján Mistrík

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Ján Mistrík - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ján Mistrík 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Ján Mistrík
datum narození v roce *1942
(herec, instagram)

Ján Mistrík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Herec: Ivan Mistrík
(2015) - Wilsonov
(2015) - Mata Hari (divadelní záznam)
(2013) - Herecké legendy (TV seriál)
(2012) - Pod povrchom (TV seriál)
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2004) - Zlatý hlas
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Vyššie princípy Ivana Mistríka
(2002) - Dážď padá na naše duše
(2001) - Kováč Juraj
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1998) - Cez Karpaty (TV seriál)
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1997) - V zajatí lásky
(1997) - Tábor padlých žien
(1996) - Smutný valčík
(1996) - Herodes a Herodias
(1994) - O Jankovi kľúčiarovi
(1993) - Tisíci džbán
(1993) - Le frère trahi
(1993) - Chudobných rodičov syn
(1993) - Domovníkov syn
(1992) - Veselí muzikanti
(1992) - Starec a cár
(1992) - Posledný krajec
(1991) - Koleso osudu
(1991) - Dido
(1990) - Niť života
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Neistá sezóna
(1989) - Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Biele obdobie sucha
(1988) - Tvár v rose
(1988) - Spoločník pána veľkomožného
(1987) - Rozprávienka vtáča zlaté
(1987) - Rodák
(1987) - Dribling
(1986) - Nástupca
(1986) - Krvavé klinčeky
(1986) - Kráľ a rozprávkar
(1985) - Sršne v úli (TV seriál)
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Raskil a Sida
(1985) - Čierna ovca
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Jankove hračky
(1983) - Učiteľka
(1983) - Saša
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV seriál)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Magma
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Pomocník
(1982) - Pád hore
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Lukáš
(1982) - Kronika
(1982) - Kočka
(1982) - Hra na kocúra
(1982) - Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)
(1981) - Stena
(1981) - Sokoliarova dcéra
(1981) - Nie je všedný deň
(1981) - Čisté vody
(1980) - Zbožňovaná
(1980) - Telegram
(1980) - Recept od starej mamy
(1980) - Princezná s jedným krídlom a jednou plutvou
(1980) - Príčina katastrofy náhodná
(1980) - Podobizeň prvej lásky
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1980) - Miško Drotár a naozajstná princezná
(1980) - Jubelove deti
(1980) - Horacius
(1980) - Dva dni s Anabelou
(1979) - Oco, mama a ja (TV seriál)
(1978) - Recepty na šťastie
(1978) - Zbojníci
(1978) - Riziko
(1978) - Portrét chlapce
(1978) - Klebetnice
(1978) - Kazko Vlasko
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Poslední parlamentári
(1977) - Odsúdenie Paganiniho
(1977) - Fatinica
(1977) - Amok
(1976) - Svadba
(1976) - Odviata ako dym
(1976) - Miesto v dome (TV seriál)
(1976) - Mário a kúzelník
(1976) - Americká tragédia
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)
(1975) - Straty a nálezy (TV seriál)
(1975) - Prešporská kasáreň maľovaná
(1975) - Ešte sa nevraciam
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1975) - Alizuna
(1974) - Výkriky z polnoci
(1974) - Veľká noc a veľký den
(1974) - Ohnivé križovatky
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1974) - Cesta ženy
(1973) - Víťazný čas
(1973) - Slnko nad Bratislavou
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Monna Vanna
(1973) - Havária
(1973) - Ako ostrihať manžela
(1972) - Predstavenie
(1972) - Tesne pred záverečnou
(1972) - Letokruhy
(1972) - Krčmársky král'
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Mŕtve oči
(1968) - Maroško
(1963) - Kto si bez viny
(1962) - Poslední etapa
(1962) - Mladé letá
(1960) - Smrť sa volá Engelchen
(1959) - Kapitán Dabač

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ján Mistrík 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ján Mistrík - herec

se narodil v roce *1942 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ján Mistrík

Dnes se narodili
Spojené státy William Sadler
(*1950) herec

Ázerbájdžán Garry Kasparov
(*1963) šachista

Česká republika Marta Jandová
(*1974) herečka, zpěvačka

Irsko Samuel Beckett
(*1906) dramatik, prozaik

Spojené státy Thomas Jefferson
(*1743) 3. prezident usa


Ján Mistrík
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
10°30’
 
LunaLuna:
Býk
5°16’
 
MerkurMerkur:
Lev
11°07’
 
VenušeVenuše:
Rak
13°29’
 
MarsMars:
Panna
1°21’
 
JupiterJupiter:
Rak
12°07’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
10°08’
 
UranUran:
Blíženci
3°59’
 
NeptunNeptun:
Panna
27°53’
 
PlutoPluto:
Lev
5°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
5°29’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°17’
 
CheirónCheirón:
Lev
17°35’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Indie Julie Christie
(*1941) herečka

Česká republika Petr Nárožný
(*1938) herec, moderátor, bavič


Česká republika Stella Zázvorková
(*1922) herečka

Spojené státy Adrien Brody
(*1973) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920 - 1994) herec, národní umělec

Česká republika Jiří Schelinger
(*1951 - 1981) zpěvák, skladatel

Česká republika Josef Čapek
(*1887 - 1945) malíř, spisovatel, grafik, knižní ilustrátor

Slovensko Věra Kubánková
(*1924 - 2016) herečka

Polsko Günter Grass
(*1927 - 2015) spisovatel, grafik, sochař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »