Jan Novotný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Novotný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1953 (?)
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Jan Novotný - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1953 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Novotný 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jan Novotný
datum narození v roce *1953
(herec, instagram)

Jan Novotný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - Já, Olga Hepnarová
(2016) - Bohéma (TV seriál)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2015) - Mamon (TV seriál)
(2015) - Malá z rybárny
(2015) - Americké dopisy
(2014) - 1864 (TV seriál)
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - Stopy života - Zlatá mládež
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Dědictví aneb Kurva se neříká
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - 06 Anticorro
(2012) - Ve stínu
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Aplaus
(2011) - Znamení koně (TV seriál)
(2011) - Rodina je základ státu
(2011) - Pan Pozdě
(2010) - Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Smyčka
(2009) - Drahý otec
(2008) - Předčasná úmrtí: Poselství přes rampu
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2007) - Jedné noci v jednom městě
(2007) - Hraběnky (TV seriál)
(2007) - Dítě hvězdy
(2006) - Škodná
(2006) - Swingtime
(2006) - O malíři Adamovi
(2006) - Místo v životě (TV seriál)
(2006) - Marta
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Vítězství
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2004) - Něco v motoru
(2004) - Byt
(2004) - Agentura Puzzle: Pohřeb
(2003) - Smrt pedofila
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Malovaný děti
(2003) - Král Lear (divadelní záznam)
(2003) - Hodina tance a lásky
(2001) - Nikdo neměl diabetes
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - Sluha dvou pánů (divadelní záznam)
(1999) - Ze života pubescentky
(1998) - Smůla
(1998) - Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
(1997) - Cyprián a bezhlavý prapradědeček
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Návštěvní doba (divadelní záznam)
(1994) - Joint Venture
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - Monidlo
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - Shapirovy rukopisy
(1992) - Pohádka o prolhaném království
(1991) - Území bílých králů (TV seriál)
(1991) - F - E - D - A
(1990) - Zkouškové období
(1990) - Začátek dlouhého podzimu
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1987) - Figurky ze šmantů
(1987) - Arabesky
(1986) - Pěsti ve tmě
(1986) - Cena medu
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Gobseck
(1983) - Maryša (divadelní záznam)
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1980) - I chytrák se spálí (divadelní záznam)
(1980) - Halvard Solness (divadelní záznam)
(1977) - Zrcadlení

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Novotný 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Novotný - herec

se narodil v roce *1953 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Novotný

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Jan Novotný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
2°07’
 
LunaLuna:
Býk
5°08’
 
MerkurMerkur:
Váhy
16°00’
 
VenušeVenuše:
Panna
1°37’
 
MarsMars:
Panna
6°47’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
25°50’
 
SaturnSaturn:
Váhy
26°46’
 
UranUran:
Rak
22°35’
 
NeptunNeptun:
Váhy
22°49’
 
PlutoPluto:
Lev
24°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
29°54’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
0°38’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°20’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »