Ján Roháč wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ján Roháč

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nitrianske Pravno
Země:
Věk:
† 48 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Ján Roháč - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
18.6.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ján Roháč 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ján Roháč
datum narození 18.6.1932
(režisér, instagram)

Ján Roháč - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Hle Praha, pane Pařížane
(1980) - Snehuliaci
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Jarní výlet
(1979) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1979) - Záskok
(1979) - Zájezd
(1979) - Vítejte v Bethelu
(1979) - Večer v ráji
(1978) - Víno, vínko, vínečko
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Rodný môj kraj
(1978) - Karel Gott ve Slaném
(1978) - Parížsky život
(1978) - Kontrola nemocného
(1978) - Decentní večer (divadelní záznam)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Jsi jako zahrada
(1977) - Husle a cimbal
(1977) - Keby skriňa bola oknom
(1977) - Chlapi
(1976) - Hudba - to je moje
(1976) - Traja chrobáci
(1976) - Päť opôn
(1975) - Soľ zeme
(1975) - A predsa sa krúti
(1975) - Pomsta
(1975) - Dýchni
(1974) - Tak nekonečne krásna
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1973) - Ze Soboty na Šimka
(1973) - Chléb a sůl
(1972) - Věra - nevěra
(1972) - Miláček
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1971) - Černé divadlo Jiřího Srnce
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ... (divadelní záznam)
(1970) - Svatební noc
(1970) - Pánský večírek (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna v Semaforu (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den č. 6 (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den č. 5 (divadelní záznam)
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1969) - Lásko prokletá (hudební videoklip)
(1969) - Tchýně
(1969) - Návštěvní den č. 4 (divadelní záznam)
(1969) - Návštěvní den č. 3 (divadelní záznam)
(1969) - Návštěvní den č. 2 (divadelní záznam)
(1968) - Hovory H
(1968) - Co nikdy nepochopím...
(1968) - Bumerang
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1966) - Nevyplacený blues (hudební videoklip)
(1966) - Gigliho ária
(1966) - Dobře placená procházka
(1965) - Recitál Jiří Suchý - Jiří Šlitr
(1964) - Krajina posedlá tmou (hudební videoklip)
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Karel Gott: Zdvořilý Woody (hudební videoklip)
(1963) - Uspořená libra
(1963) - Harlémská tragédie
(1962) - Žárlivost
(1962) - Zhasněte lampióny
(1961) - Jezdím bez nehod (hudební videoklip)
(1960) - Laterna magika II
(1960) - Kde máš vlasy, Véno
(1960) - Balada z hadrů (divadelní záznam)
(1957) - Mládenec madame Hussonové
(1957) - Konec jasnovidce
(1957) - Do videnia, Lucienne !

Ján Roháč - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ján Roháč - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.6.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ján Roháč 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ján Roháč - režisér

se narodil 18.6.1932 ve městě Nitrianske Pravno
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ján Roháč

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Ján Roháč
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°00’
 
LunaLuna:
Střelec
26°38’
 
MerkurMerkur:
Rak
3°21’
 
VenušeVenuše:
Rak
13°07’
R
MarsMars:
Býk
27°13’
 
JupiterJupiter:
Lev
19°22’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
3°49’
R
UranUran:
Beran
22°43’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°29’
 
PlutoPluto:
Rak
21°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°18’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°07’
 
CheirónCheirón:
Býk
25°54’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »