Ján Roháč wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ján Roháč

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nitrianske Pravno
Země:
Věk:
† 48 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér

Ján Roháč - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
18.6.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ján Roháč 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Ján Roháč
datum narození 18.6.1932
(režisér, instagram)

Ján Roháč - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2005) - Semafor - Největší hity (hudební videoklip)
(1980) - Kytice pro TOČR
(1980) - Jak se vám líbí?
(1980) - Hle Praha, pane Pařížane
(1980) - Snehuliaci
(1979) - Silvestr 1979 - Hrajeme si jako děti
(1979) - Jarní výlet
(1979) - Vánoční koncert Karla Gotta (koncert)
(1979) - Záskok
(1979) - Zájezd
(1979) - Vítejte v Bethelu
(1979) - Večer v ráji
(1978) - Víno, vínko, vínečko
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Rodný môj kraj
(1978) - Karel Gott ve Slaném
(1978) - Parížsky život
(1978) - Kontrola nemocného
(1978) - Decentní večer (divadelní záznam)
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Jsi jako zahrada
(1977) - Husle a cimbal
(1977) - Keby skriňa bola oknom
(1977) - Chlapi
(1976) - Hudba - to je moje
(1976) - Traja chrobáci
(1976) - Päť opôn
(1975) - Soľ zeme
(1975) - A predsa sa krúti
(1975) - Pomsta
(1975) - Dýchni
(1974) - Tak nekonečne krásna
(1973) - Zpívá Karel Gott
(1973) - Ze Soboty na Šimka
(1973) - Chléb a sůl
(1972) - Věra - nevěra
(1972) - Miláček
(1972) - Byli jednou dva písaři... (TV seriál)
(1971) - Černé divadlo Jiřího Srnce
(1971) - Hop dva tři Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna ... (divadelní záznam)
(1970) - Svatební noc
(1970) - Pánský večírek (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna v Semaforu (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den č. 6 (divadelní záznam)
(1970) - Návštěvní den č. 5 (divadelní záznam)
(1970) - Dlouhá bílá nit
(1969) - Lásko prokletá (hudební videoklip)
(1969) - Tchýně
(1969) - Návštěvní den č. 4 (divadelní záznam)
(1969) - Návštěvní den č. 3 (divadelní záznam)
(1969) - Návštěvní den č. 2 (divadelní záznam)
(1968) - Hovory H
(1968) - Co nikdy nepochopím...
(1968) - Bumerang
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1966) - Nevyplacený blues (hudební videoklip)
(1966) - Gigliho ária
(1966) - Dobře placená procházka
(1965) - Recitál Jiří Suchý - Jiří Šlitr
(1964) - Krajina posedlá tmou (hudební videoklip)
(1964) - Kdyby tisíc klarinetů
(1963) - Karel Gott: Zdvořilý Woody (hudební videoklip)
(1963) - Uspořená libra
(1963) - Harlémská tragédie
(1962) - Žárlivost
(1962) - Zhasněte lampióny
(1961) - Jezdím bez nehod (hudební videoklip)
(1960) - Laterna magika II
(1960) - Kde máš vlasy, Véno
(1960) - Balada z hadrů (divadelní záznam)
(1957) - Mládenec madame Hussonové
(1957) - Konec jasnovidce
(1957) - Do videnia, Lucienne !

Ján Roháč - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ján Roháč - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.6.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ján Roháč 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ján Roháč - režisér

se narodil 18.6.1932 ve městě Nitrianske Pravno
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ján Roháč

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Ján Roháč
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
27°00’
 
LunaLuna:
Střelec
26°38’
 
MerkurMerkur:
Rak
3°21’
 
VenušeVenuše:
Rak
13°07’
R
MarsMars:
Býk
27°13’
 
JupiterJupiter:
Lev
19°22’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
3°49’
R
UranUran:
Beran
22°43’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°29’
 
PlutoPluto:
Rak
21°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
21°18’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°07’
 
CheirónCheirón:
Býk
25°54’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »