Jan Schánilec wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Schánilec

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
České Budějovice
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
12.10.2014 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

Jan Schánilec - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.10.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Schánilec 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jan Schánilec
datum narození 22.10.1941
(herec, instagram)

Jan Schánilec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Cyranův ostrov (TV seriál)
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1992) - Čarodějka
(1991) - Hodina obrany
(1990) - Silnější než já
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Amores de Kafka, Los
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Narozeniny režiséra Z. K.
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Případ Jaruška
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Štěstí
(1984) - Oldřich a Božena
(1984) - Malý Démosthénes
(1983) - Oči pro pláč
(1982) - Vojáček a dračí princezna
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1981) - Nohejbal
(1980) - Hra o královnu
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Ozbrojen a velmi nebezpečný
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Bratránek z Batávie
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Mlynářka z Granady
(1974) - Za volantem nepřítel
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Případ Adler
(1974) - Generál chudých
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Silnice
(1972) - Elixíry ďábla
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1971) - Rozsudek (TV seriál)
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Klícka
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Svatby pana Voka
(1970) - Jeden z nich je vrah
(1970) - Hrabě Drakula
(1970) - Ďábelské líbánky
(1969) - Šárka
(1969) - Slasti Otce vlasti
(1969) - Most u Remagenu
(1969) - Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)
(1969) - Brouk v hlavě (divadelní záznam)
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Jindřich IV. (divadelní záznam)
(1968) - Jarní vody
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Malé letní blues
(1967) - Já, spravedlnost
(1967) - Dita Saxová
(1966) - Bejvávalo
(1965) - Finský nůž

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.10.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Schánilec 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Schánilec - herec

se narodil 22.10.1941 ve městě České Budějovice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Schánilec

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Jan Schánilec
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
28°41’
 
LunaLuna:
Štír
25°35’
 
MerkurMerkur:
Štír
8°45’
R
VenušeVenuše:
Střelec
13°22’
 
MarsMars:
Beran
13°24’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
21°11’
R
SaturnSaturn:
Býk
27°04’
R
UranUran:
Býk
29°29’
R
NeptunNeptun:
Panna
28°33’
 
PlutoPluto:
Lev
5°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
20°34’
R
Černá LunaLilith:
Býk
25°22’
 
CheirónCheirón:
Lev
13°27’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »