Jane Adams wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jane Adams

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Jane Adams - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
1.4.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jane Adams 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jane Adams
datum narození 1.4.1965
(herečka, instagram)

Jane Adams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Always Shine
(2015) - Poltergeist
(2015) - Hledači ohně
(2012) - All the Light in the Sky
(2011) - Silver Bullets
(2011) - Neklid
(2009) - Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
(2009) - Calvin Marshall
(2009) - Alexander the Last
(2008) - Wherever You Are
(2008) - Ochrana svědků (TV seriál)
(2008) - Bláznovství
(2007) - Mé druhé já
(2006) - The Sensation of Sight
(2006) - Poslední prázdniny
(2006) - Jako malé děti
(2005) - All I Want: A Portrait of Rufus Wainwright
(2005) - Chladnokrevný Stone
(2004) - Věčný svit neposkvrněné mysli
(2004) - Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Orange County
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Noční přízraky (TV seriál)
(2001) - Nepovedený večírek
(2000) - Songcatcher
(2000) - Skvělí chlapi
(2000) - From Where I Sit
(2000) - Citizen Baines (TV seriál)
(1999) - Úspěšný Mumford
(1999) - A Texas Funeral
(1999) - Ryba ve vaně
(1998) - Štěstí
(1998) - Láska přes internet
(1998) - Hudba ze sousedního pokoje
(1998) - Day at the Beach
(1997) - LIBERTY! The American Revolution (TV seriál)
(1996) - Relativity (TV seriál)
(1996) - Kansas City
(1995) - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?
(1994) - Zbožňuju trable
(1994) - Mrs. Parker a začarovaný kruh
(1993) - Příběhy ze života: Vražedná opilost: Příběh Kevina Tunella
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Muž bez spánku
(1992) - Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)
(1990) - Vital Signs
(1990) - Rising Son
(1985) - Bombs Away
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Jane Adams - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.4.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jane Adams 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jane Adams - herečka

se narodila 1.4.1965 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jane Adams

Dnes se narodili
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Jane Adams
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
11°32’
 
LunaLuna:
Beran
5°16’
 
MerkurMerkur:
Beran
22°46’
R
VenušeVenuše:
Beran
8°48’
 
MarsMars:
Panna
10°53’
R
JupiterJupiter:
Býk
25°32’
 
SaturnSaturn:
Ryby
11°37’
 
UranUran:
Panna
11°36’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°34’
R
PlutoPluto:
Panna
14°21’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
17°10’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°11’
 
CheirónCheirón:
Ryby
19°43’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sharon Stone
(*1958) herečka

Spojené státy Chuck Norris
(*1940) herec, akční hrdina

Česká republika Kryštof Hádek
(*1982) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932) herec, dabér

Česká republika Lenka Krobotová
(*1977) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Charles Bukowski
(*1920 - 1994) spisovatel, básník

Norsko Geir Ivarsøy
(*1957 - 2006) programátor, zakladatel Opera software

Německo Žofie Saská
(*1845 - 1867) saská princezna, bavorská vévodkyně

Česká republika Jindřich Goetz
(*1939 - 2016) filmový architekt, rektor FAMO

Německo Frank Wedekind
(*1864 - 1918) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »