Jane Curtin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jane Curtin
(Jane Therese Curtin)

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.9. 1947 - 14:00h
Místo:
Wellesley, Massachusetts
Země:
Věk:
73 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Jane Curtin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
6.9.1947 - 14:00  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.9.1947 - 18:00  
US, Wellesley:
42°38' s.š., 71°21' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jane Curtin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jane Curtin
datum narození 6.9.1947
(herečka, instagram)

Jane Curtin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Live From New York!
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Knihovníci (TV seriál)
(2013) - Drsňačky
(2011) - Vzpomínky (TV seriál)
(2011) - Nechápu, jak to dokáže
(2010) - Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
(2009) - Kámoš k pohledání
(2008) - Gary Unmarried (TV seriál)
(2008) - Flynn Carsen 3: Jidášův kalich
(2007) - Nice Girls Don't Get the Corner Office
(2006) - Chundelatý pes
(2006) - Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
(2006) - Crumbs (TV seriál)
(2005) - Brooklynští humři
(2004) - Geraldine's Fortune
(2004) - Flynn Carsen: Honba za Kopím osudu
(2003) - Our Town
(2000) - Jdi za svou hvězdou
(1999) - Saturday Night Live 25
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - The Secret World of 'Antz'
(1998) - Mravenec Z
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Christmas in Washington
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Tad
(1993) - Šišouni v New Yorku
(1990) - Life of Python
(1990) - Working It Out (TV seriál)
(1990) - Don't Try This at Home!
(1990) - Common Ground
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The More You Know
(1989) - The Best of Gilda Radner
(1988) - Sesame Street, Special
(1988) - Jackie Gleason: The Great One
(1988) - Maybe Baby
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Golden Anniversary of Snow White and the Seven Dwarfs
(1987) - Podezření
(1986) - The Best of Dan Aykroyd
(1985) - O.C. a Stiggs
(1985) - The Best of John Belushi
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1984) - Jeopardy!
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1983) - The Coneheads
(1982) - Divorce Wars: A Love Story
(1982) - Candida
(1980) - Jak vyzrát na vysoké životní náklady
(1979) - Battle of the Network Stars VI
(1979) - Mr. Mike's Mondo Video
(1979) - Bob & Ray, Jane, Laraine & Gilda
(1978) - The 30th Annual Primetime Emmy Awards
(1978) - Battle of the Network Stars IV
(1975) - Saturday Night Live

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.9.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jane Curtin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jane Curtin - herečka

se narodila 6.9.1947 ve městě Wellesley, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jane Curtin

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Jane Curtin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
13°17’
9
 
LunaLuna:
Býk
25°19’
6
 
MerkurMerkur:
Panna
21°05’
9
 
VenušeVenuše:
Panna
14°08’
9
 
MarsMars:
Rak
15°18’
7
 
JupiterJupiter:
Štír
21°35’
11
 
SaturnSaturn:
Lev
16°27’
8
 
UranUran:
Blíženci
25°53’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°32’
10
 
PlutoPluto:
Lev
13°53’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
26°58’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
24°20’
2
 
CheirónCheirón:
Štír
6°04’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
24°52’
8
Domy:
Střelec
12°50’
Blíženci
12°50’
2:
Kozoroh
17°22’
8:
Rak
17°22’
3:
Vodnář
27°34’
9:
Lev
27°34’
Beran
3°57’
Váhy
3°57’
5:
Býk
1°59’
Štír
1°59’
6:
Býk
23°52’
Štír
23°52’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
8°24’
11
Slun./Luna:
Rak
19°18’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »