Jára Kohout wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jára Kohout
(Jaroslav Kohout)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, zpěvák, div. ředitel

Jára Kohout - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.12.1904 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jára Kohout 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jára Kohout
datum narození 9.12.1904
(herec, zpěvák, div. ředitel, instagram)

Jára Kohout - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1995) - Divoké pivo
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1991) - Holky, kluci, komici
(1991) - Kohoutoviny
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1982) - The Comeback Trail
(1971) - Taking Off
(1971) - The Projectionist
(1971) - Banáni
(1968) - What's So Bad About Feeling Good?
(1947) - Tři kamarádi
(1947) - Polibek ze stadionu
(1947) - Parohy
(1947) - Čapkovy povídky
(1944) - Počestné paní pardubické
(1944) - Neviděli jste Bobíka?
(1942) - Městečko na dlani
(1942) - Host do domu
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Vy neznáte Alberta?
(1940) - Prosím, pane profesore!
(1940) - Dceruška k pohledání
(1940) - Čekanky
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - Srdce v celofánu
(1939) - Mořská panna
(1939) - Lízino štěstí
(1939) - Kristian
(1939) - Děvče z předměstí anebo Všecko příjde najevo
(1938) - Třetí zvonění
(1938) - Slávko nedej se!
(1938) - Manželka něco tuší
(1938) - Lucerna
(1938) - Klapzubova jedenáctka
(1938) - Bílá vrána
(1937) - Filosofská historie
(1937) - Falešná kočička
(1937) - Důvod k rozvodu
(1936) - Uličnice
(1936) - Na tý louce zelený
(1936) - Lojzička
(1936) - Komediantská princezna
(1936) - Džungle na prodej
(1935) - Vdavky Nanynky Kulichovy
(1935) - Naši herci co by pouliční zpěváčci
(1935) - Král ulice
(1935) - Jedenácté přikázání
(1935) - Člověk ani neví
(1935) - Barbora řádí
(1934) - Život je pes (německá verze)
(1934) - Z bláta do louže
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Poslední muž
(1933) - Život je pes
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Exekutor v kabaretu
(1931) - Miláček pluku
(1930) - Utrpení šedé sestry
(1929) - Neviňátka
(1928) - Ve dvou se to lépe táhne
(1928) - Modrý démant
(1926) - Vdávala se jedna panna
(1926) - Prach a broky
(1922) - Venoušek a Stázička

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1904 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jára Kohout 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jára Kohout - herec, zpěvák, div. ředitel

se narodil 9.12.1904 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jára Kohout

Dnes se narodili
Čína Donnie Yen
(*1963) herec, režisér, choreograf bojových scén

Francie Bourvil
(*1917) herec, zpěvák

Irsko Jonathan Rhys Meyers
(*1977) herec, model

Dánsko Nikolaj Coster-Waldau
(*1970) herec

Česká republika Janek Ledecký
(*1962) zpěvák, skladatel


Jára Kohout
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
17°00’
 
LunaLuna:
Kozoroh
16°08’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
6°40’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°18’
 
MarsMars:
Váhy
11°03’
 
JupiterJupiter:
Beran
20°18’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
16°29’
 
UranUran:
Střelec
29°20’
 
NeptunNeptun:
Rak
7°18’
R
PlutoPluto:
Blíženci
20°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°39’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
25°15’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
27°15’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Barbara La Marr
(*1896) herečka

Francie Marcel Duchamp
(*1887) výtvarník, malíř, šachista

Česká republika Michael Kocáb
(*1954) zpěvák, hudební skladatel, politik

Venezuela Hugo Chávez
(*1954) venezuelský prezident

Velká Británie Leo Houlding
(*1980) britský horolozec, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sam Shepard
(*1943 - 2017) herec, dramatik, divadelní a filmový režisér

Velká Británie Bob Hope
(*1903 - 2003) herec

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814 - 1841) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Portugalsko António Salazar
(*1889 - 1970) politik, diktátor, bývalý ministerský předseda a později prezident Portugalska

Spojené státy Gertrude Stein
(*1874 - 1946) americko-francouzská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »