Jaromír Spal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jaromír Spal

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nové Strašecí
Země:
Věk:
† 64 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jaromír Spal - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.7.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jaromír Spal 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jaromír Spal
datum narození 18.7.1916
(herec, instagram)

Jaromír Spal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Sny a skutečnost Hanzelky a Zikmunda
(1980) - Blondýna
(1979) - Ve věci J. R. Oppenheimera
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1975) - Začalo to Karlem IV.
(1975) - Město nic neví
(1975) - Hřiště
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Půlpenny
(1974) - Kino
(1973) - Otevřený kruh
(1971) - Dívka na koštěti
(1969) - Smrt počestné paní
(1969) - Flirt se slečnou Stříbrnou
(1968) - V srdci Evropy
(1968) - Vajíčko (divadelní záznam)
(1968) - Sňatky z rozumu (TV seriál)
(1968) - Můj dům - můj hrad
(1968) - Maratón
(1966) - Kdo chce zabít Jessii?
(1965) - Poslední opona
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1964) - Lov na mamuta
(1963) - Strach a bída třetí říše
(1963) - Strach
(1963) - Postava k podpírání
(1962) - Neschovávejte se, když prší
(1962) - Benátská vdovička (divadelní záznam)
(1961) - Svědectví
(1960) - Cirkus jede!
(1958) - Zde jsou lvi
(1956) - Neporažení
(1955) - Spartakiáda
(1955) - Mladé dny
(1955) - Krasobruslení
(1955) - Býčí zápasy
(1955) - Z mého života
(1955) - Návštěva z oblak
(1953) - Zrození sopky
(1953) - Z Argentiny do Mexika
(1953) - V pravlasti kávy
(1953) - Útok neviditelných
(1953) - Lovci lebek
(1953) - Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře
(1953) - Afričtí trpaslíci
(1952) - Za tučňáky, lvouny a velrybami
(1952) - Plánování kusové výroby
(1952) - Národní umělec Josef Skupa
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Slovo dělá ženu
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Konec strašidel
(1951) - Pepánek nám nepapá
(1951) - Boj proti mandelince
(1951) - Mikoláš Aleš
(1950) - Vstanou noví bojovníci
(1949) - Němá barikáda
(1947) - Týden v tichém domě
(1947) - Housle a sen
(1947) - Až se vrátíš...
(1946) - Průlom
(1946) - Lavina
(1944) - Jarní píseň
(1943) - Bláhový sen

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jaromír Spal 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jaromír Spal - herec

se narodil 18.7.1916 ve městě Nové Strašecí
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jaromír Spal

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Jaromír Spal
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
25°29’
 
LunaLuna:
Ryby
11°31’
 
MerkurMerkur:
Rak
14°11’
 
VenušeVenuše:
Rak
4°10’
R
MarsMars:
Panna
27°12’
 
JupiterJupiter:
Býk
3°08’
 
SaturnSaturn:
Rak
20°50’
 
UranUran:
Vodnář
18°37’
R
NeptunNeptun:
Lev
2°07’
 
PlutoPluto:
Rak
3°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
29°11’
R
Černá LunaLilith:
Rak
17°35’
 
CheirónCheirón:
Ryby
26°11’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »