Jason Flemyng wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Flemyng
(Jason Iain Flemyng)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herec

Jason Flemyng - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.9.1966 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Flemyng 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jason Flemyng
datum narození 25.9.1966
(herec, instagram)

Jason Flemyng - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Vij 2. Putěšestvije v Kitaj
(2016) - The Knife Thrower
(2016) - The Black Prince
(2015) - The Last Kingdom (TV seriál)
(2015) - Meet Pursuit Delange: The Movie
(2015) - Enemy of Man
(2015) - Cutter
(2015) - Bricks
(2014) - Viy
(2014) - Tři mušketýři (TV seriál)
(2014) - The Missing (TV seriál)
(2014) - The Mirrors of the Sun
(2014) - Gemma Bovery
(2014) - E.A. Poe: Podivný experiment
(2013) - Slunce nad Leithem
(2013) - Chceš pěstí?
(2013) - Dávám tomu rok
(2012) - Nadějné vyhlídky
(2012) - Hamilton: V zájmu státu
(2011) - Legenda Van Damme (TV seriál)
(2011) - Children of the Atom: Filming X-Men: First Class
(2011) - The Big Picture (TV seriál)
(2011) - Ztracené Vánoce
(2011) - X-Men: První třída
(2011) - Welcome to Hoxford: The Fan Film
(2011) - Jack Falls
(2011) - Ironclad
(2011) - Hanna
(2011) - Divoký Bill
(2011) - Černé zrcadlo (TV seriál)
(2010) - 62 Pickup
(2010) - Souboj Titánů
(2010) - Made in Romania
(2010) - Kick-Ass
(2010) - Dead Cert
(2009) - The Curious Birth of Benjamin Button
(2009) - Solomon Kane
(2009) - Město života
(2008) - Zrcadla
(2008) - Telling Lies
(2008) - Shifty
(2008) - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
(2007) - Xposé
(2007) - The Riddle
(2007) - Pravěk útočí (TV seriál)
(2007) - Hvězdný prach
(2007) - Bobby Z
(2006) - Temné vody
(2006) - Rollin' with the Nines
(2006) - Poločas rozpadu Timofeje Berezina
(2006) - Losing Gemma
(2005) - Behind the Scenes: Agatha Christie's Marple
(2005) - The Quatermass Experiment
(2005) - The Man-Eating Leopard of Rudraprayag
(2005) - Kurýr 2
(2004) - Slečna Marplová: Vražda na faře
(2004) - Po krk v extázi
(2004) - Lighthouse Hill
(2004) - Chuckyho sémě
(2004) - Drum
(2004) - Atomik Circus - Le retour de James Bataille
(2004) - Aaltra
(2003) - Liga výjimečných
(2002) - Hodný zloděj
(2002) - Hlubina
(2002) - Anazapta
(2001) - Z pekla
(2001) - Stíny mrtvých
(2001) - Rocker
(2001) - Fotbal za mřížemi
(2001) - Flipped
(2001) - The Fear (TV seriál)
(2001) - Bunkr
(2000) - Podfu(c)k
(2000) - Drtič
(1999) - Loose Women
(1999) - Mladý Indiana Jones: Peklo v zákopech
(1999) - Love in the 21st Century (TV seriál)
(1999) - Chasseurs d'écume (TV seriál)
(1999) - Historky z metra
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - Tess z D'Urbervillů
(1998) - Shuttle
(1998) - Sbal prachy a vypadni
(1998) - Krvavé housle
(1998) - Chobotnice
(1998) - Clueless
(1997) - Záhady Ruth Rendellové - Dvojník
(1997) - The Temptation of Franz Schubert
(1997) - Spice World
(1997) - The Life of Stuff
(1997) - The James Gang
(1997) - Beck (TV seriál)
(1996) - Svůdná krása
(1996) - Indian Summer
(1996) - Hollow Reed
(1995) - Rob Roy
(1994) - Nová Kniha džunglí
(1994) - Diamantové meče
(1993) - Doctor Finlay (TV seriál)
(1992) - Witchcraft (TV seriál)
(1992) - A Question of Attribution
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Bye Bye Baby
(1991) - Rich Tea and Sympathy (TV seriál)
Jason Flemyng - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1973) Lena Headey

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.9.1966 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Flemyng 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Flemyng - herec

se narodil 25.9.1966 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Flemyng

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Jason Flemyng
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
1°58’
 
LunaLuna:
Vodnář
16°10’
 
MerkurMerkur:
Váhy
13°49’
 
VenušeVenuše:
Panna
20°28’
 
MarsMars:
Lev
19°26’
 
JupiterJupiter:
Rak
29°41’
 
SaturnSaturn:
Ryby
25°48’
R
UranUran:
Panna
20°47’
 
NeptunNeptun:
Štír
20°11’
 
PlutoPluto:
Panna
18°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°28’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
19°47’
 
CheirónCheirón:
Ryby
23°32’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »