Jason Isaacs wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Isaacs

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Jason Isaacs - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.6.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Isaacs 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jason Isaacs
datum narození 6.6.1963
(herec, instagram)

Jason Isaacs - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Infiltrator
(2016) - Blue Dog
(2017) - A Cure for Wellness
(2015) - Stockholm, Pennsylvania
(2015) - Liga spravedlivých: Bohové & monstra
(2015) - Dig (TV seriál)
(2014) - Železná srdce
(2014) - Star Wars Povstalci (TV seriál)
(2014) - Rosemary's Baby
(2014) - Rio, Eu Te Amo
(2014) - Field of Lost Shoes
(2014) - Dawn
(2014) - After the Fall
(2013) - The Surgeon General
(2013) - Sweetwater
(2013) - Jednou ranou
(2012) - Procitnutí (TV seriál)
(2012) - Kendra (TV seriál)
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - The Great Ghost Rescue
(2011) - Case Histories (TV seriál)
(2011) - Bez dechu
(2011) - Auta 2
(2010) - Zelená zóna
(2010) - Skeletons
(2010) - Pleading Guilty
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2010) - Batman vs. Red Hood
(2009) - The Letter
(2008) - Konspirace v El Escorialu
(2008) - Good
(2008) - The Curse of Steptoe
(2007) - The Hidden Secrets of Harry Potter
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2007) - Grindhouse: Don't
(2006) - The Making of 'Event Horizon'
(2006) - Zbožňuju prachy!
(2006) - The State Within (TV seriál)
(2006) - Scars
(2006) - Brotherhood (TV seriál)
(2005) - Happy Birthday, Peter Pan
(2005) - Tennis, Anyone...?
(2005) - Nine Lives
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2005) - Generace X
(2005) - Elektra
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2004) - Nová Francie
(2003) - ITV Special: Peter Pan
(2003) - Interviews with Students
(2003) - BBC Special: Peter Pan
(2003) - Petr Pan
(2002) - The Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down'
(2002) - Vášnivost
(2002) - Tuxedo
(2002) - Resident Evil
(2002) - Kód Navajo
(2002) - High Times Potluck
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - Zkurvená existence
(2001) - The Tag
(2001) - Listopadová romance
(2001) - Hotel
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2000) - The Art of War
(2000) - Patriot
(1999) - Loose Women
(1999) - Hranice lásky
(1998) - Žoldák: Legie zkázy
(1998) - Vše pro lásku
(1998) - The Last Don II (TV seriál)
(1998) - Divoch Jack
(1998) - Armageddon
(1997) - Horizont události
(1997) - The Fix
(1996) - Guardians
(1996) - Dračí srdce
(1996) - Burn Your Phone
(1995) - Samota pro dva
(1995) - A Relative Stranger
(1995) - Nebezpečná dáma
(1995) - Loved Up
(1994) - Nakupování
(1992) - Civvies (TV seriál)
(1991) - Ashenden (TV seriál)
(1989) - The Tall Guy
(1989) - Capital City (TV seriál)
(1988) - This Morning

Jason Isaacs - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.6.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Isaacs 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Isaacs - herec

se narodil 6.6.1963 ve městě Liverpool, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Isaacs

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Jason Isaacs
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
15°04’
 
LunaLuna:
Střelec
5°31’
 
MerkurMerkur:
Býk
23°24’
 
VenušeVenuše:
Býk
22°19’
 
MarsMars:
Panna
1°37’
 
JupiterJupiter:
Beran
13°27’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
23°06’
R
UranUran:
Panna
1°29’
 
NeptunNeptun:
Štír
13°28’
R
PlutoPluto:
Panna
9°36’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
22°23’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°16’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°50’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »