Jason Lee wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Lee
(Jason Michael Lee)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Orange, Kalifornie
Země:
Věk:
51 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Jason Lee - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
25.4.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Lee 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jason Lee
datum narození 25.4.1970
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Jason Lee - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - MallBrats
(2017) - M
(2015) - We Bare Bears (TV seriál)
(2015) - Labutí píseň
(2015) - Good Ol' Boy
(2015) - Cocked
(2015) - Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda
(2014) - Tell
(2014) - Behaving Badly
(2013) - Second Sight
(2012) - Noah
(2012) - Muži sobě (TV seriál)
(2012) - Kolumbovo náměstí
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Up All Night (TV seriál)
(2011) - Shredd
(2011) - Alvin a Chipmunkové 3
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Poldové
(2010) - Memphis Beat (TV seriál)
(2009) - Alvin a Chipmunkové 2
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - The Man Who Souled the World
(2007) - Superpes
(2007) - Alvin a Chipmunkové
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Christian Hosoi: Vycházející slunce
(2006) - Back to the Well: Clerks II
(2006) - V tom domě straší!
(2006) - Clerks 2: Muži za pultem
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - The 100 Greatest Cartoons
(2005) - Ostrov samoty
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Jack-Jack útočí
(2004) - Sonic Youth Video Dose
(2004) - Oh, What a Lovely Tea Party
(2004) - Corporate Ghost
(2004) - Úžasňákovi
(2004) - Táta na plný úvazek
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Americký chopper
(2003) - Pavučina snů
(2003) - Mužská záležitost
(2003) - Líbí se mi co děláš
(2002) - Comedy Central Canned Ham: Stealing Harvard
(2002) - Zloději z Harvardu
(2002) - Velký průšvih
(2001) - Judge Not: In Defense of Dogma
(2001) - Vanilkové nebe
(2001) - Před svatbou ne!
(2001) - Jay a mlčenlivý Bob vrací úder
(2000) - Na pokraji slávy
(1999) - View Askew's Look Back at Mallrats
(1999) - Úspěšný Mumford
(1999) - Dogma
(1998) - Přátelé
(1998) - Pod pokličkou
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Zbraň davového šílenství
(1997) - Hledám Amy
(1997) - A Better Place
(1996) - The Daily Show
(1996) - Comedy Central Canned Ham
(1996) - Drawing Flies
(1995) - Flákači
(1993) - Mi vida loca
(1991) - Video Days
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today

Jason Lee - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Shredd
Jason Lee - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.4.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Lee 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Lee - herec, scénárista, režisér

se narodil 25.4.1970 ve městě Orange, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Lee

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Jason Lee
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
4°51’
 
LunaLuna:
Střelec
22°47’
 
MerkurMerkur:
Býk
22°04’
 
VenušeVenuše:
Býk
27°07’
 
MarsMars:
Blíženci
4°35’
 
JupiterJupiter:
Štír
0°36’
R
SaturnSaturn:
Býk
11°10’
 
UranUran:
Váhy
5°35’
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°11’
R
PlutoPluto:
Panna
25°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
9°13’
R
Černá LunaLilith:
Lev
15°29’
 
CheirónCheirón:
Beran
7°57’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »