Jason Marsden wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Marsden
(Jason Christopher Marsden)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Providence, Rhode Island
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec, režisér, dabér

Jason Marsden - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.1.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Marsden 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jason Marsden
datum narození 3.1.1975
(herec, režisér, dabér, instagram)

Jason Marsden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Justice League Vs. Teen Titans
(2014) - Želvy Ninja
(2014) - Locker 13
(2013) - I Know That Voice
(2012) - Smutný jako jazz
(2011) - Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
(2011) - The Dungeon Master
(2010) - Mad (TV seriál)
(2010) - G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
(2010) - DC Showcase: Jonah Hex
(2010) - Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
(2008) - Garfieldova show (TV seriál)
(2008) - Dragonlance: Draci podzimního soumraku
(2008) - Batman - Gothamský rytíř
(2007) - Garfield šokuje
(2006) - Nice Guys
(2006) - Náhradníci (TV seriál)
(2005) - Loonatics Unleashed (TV seriál)
(2005) - Finty Dicka a Jane
(2004) - Jak Felix zachránil vánoce
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - Teen Titans (TV seriál)
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2002) - Pětka statečných (TV seriál)
(2001) - Stvoření monstra
(1999) - Tarzan
(1997) - Trojská válka
(1996) - Bílá smršť
(1995) - Family Reunion: A Relative Nightmare
(1994) - Tom (TV seriál)
(1994) - Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
(1994) - Monty (TV seriál)
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
(1993) - Mighty Max (TV seriál)
(1993) - Hokus pokus
(1993) - Getting By (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Almost Home (TV seriál)
(1992) - Pan Sobota večer
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1990) - Petr Pan a piráti (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1990) - Jako anděl
(1990) - Cartoon All-Stars to the Rescue
(1989) - Robot Jox - Zápas robotů
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Anything But Love (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - The Munsters Today (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Plný dům (TV seriál)
(1985) - Gumídci (TV seriál)
(1983) - Webster (TV seriál)

Jason Marsden - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.1.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Marsden 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Marsden - herec, režisér, dabér

se narodil 3.1.1975 ve městě Providence, Rhode Island, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Marsden

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Jason Marsden
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
12°28’
 
LunaLuna:
Panna
25°39’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
21°07’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°31’
 
MarsMars:
Střelec
16°45’
 
JupiterJupiter:
Ryby
13°44’
 
SaturnSaturn:
Rak
15°40’
R
UranUran:
Štír
1°57’
 
NeptunNeptun:
Střelec
10°31’
 
PlutoPluto:
Váhy
9°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
8°27’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
26°18’
 
CheirónCheirón:
Beran
19°57’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »