Jean Arthur wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jean Arthur
(Gladys Georgianna Greene)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Plattsburgh, New York
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Jean Arthur - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
17.10.1900 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jean Arthur 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jean Arthur
datum narození 17.10.1900
(herečka, instagram)

Jean Arthur - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1988) - The Making of a Legend: Gone with the Wind
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1966) - The Jean Arthur Show (TV seriál)
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1953) - Shane
(1948) - Zahraniční aféra
(1944) - The Impatient Years
(1943) - Veselá tlačenice
(1943) - A Lady Takes a Chance
(1942) - Rozruch ve městě
(1941) - Ďábel a slečna Jonesová
(1940) - Too Many Husbands
(1940) - Arizona
(1939) - Screen Snapshots Series 19, No. 2
(1939) - Screen Snapshots Series 19, No. 1
(1939) - Pan Smith přichází
(1939) - Jen andělé mají křídla
(1938) - Screen Snapshots Series 17, No. 12
(1938) - Vždyť jsme jen jednou na světě
(1937) - Její milionář
(1937) - History Is Made at Night
(1936) - Velký Bill
(1936) - Úžasná událost
(1936) - More Than a Secretary
(1936) - The Ex-Mrs. Bradford
(1936) - Adventure in Manhattan
(1935) - The Whole Town's Talking
(1935) - The Public Menace
(1935) - Public Hero #1
(1935) - Party Wire
(1935) - If You Could Only Cook
(1935) - Diamond Jim
(1934) - Whirlpool
(1934) - The Defense Rests
(1934) - Most Precious Thing in Life
(1933) - The Past of Mary Holmes
(1933) - Get That Venus
(1931) - The Virtuous Husband
(1931) - The Lawyer's Secret
(1931) - The Gang Buster
(1931) - Ex-Bad Boy
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 24
(1930) - Young Eagles
(1930) - Street of Chance
(1930) - The Silver Horde
(1930) - The Return of Dr. Fu Manchu
(1930) - Paramount on Parade
(1930) - Galas de la Paramount
(1930) - Danger Lights
(1929) - The Saturday Night Kid
(1929) - The Mysterious Dr. Fu Manchu
(1929) - The Greene Murder Case
(1929) - Stairs of Sand
(1929) - Případ zavražděného kanárka
(1929) - Halfway to Heaven
(1928) - Warming Up
(1928) - Wallflowers
(1928) - Hříchy otců
(1928) - Easy Come, Easy Go
(1928) - Brotherly Love
(1927) - Winners of the Wilderness
(1927) - The Poor Nut
(1927) - The Masked Menace
(1927) - Husband Hunters
(1927) - Horse Shoes
(1927) - Hello Lafayette
(1927) - Flying Luck
(1927) - The Broken Gate
(1927) - Bigger and Better Blondes
(1926) - Under Fire
(1926) - Twisted Triggers
(1926) - The Roaring Rider
(1926) - The Mad Racer
(1926) - Lightning Bill
(1926) - The Fighting Cheat
(1926) - Eight-Cylinder Bull
(1926) - Eight Cylinder Bull
(1926) - Double Daring
(1926) - The Cowboy Cop
(1926) - The College Boob
(1926) - Born to Battle
(1926) - The Block Signal
(1925) - Thundering Through
(1925) - Tearin' Loose
(1925) - Seven Chances
(1925) - Ridin' Rivals
(1925) - The Hurricane Horseman
(1925) - Galloping On
(1925) - The Fighting Smile
(1925) - The Drug Store Cowboy
(1925) - A Man of Nerve
(1924) - Wine of Youth
(1924) - Travelin' Fast
(1924) - Thundering Romance
(1924) - Spring Fever
(1924) - The Powerful Eye
(1924) - Ocelový oř
(1924) - Fast and Fearless
(1924) - Case Dismissed
(1924) - Bringin' Home the Bacon
(1924) - Biff Bang Buddy
(1923) - The Temple of Venus
(1923) - Somebody Lied
(1923) - Cameo Kirby
Jean Arthur - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1904) Frank Ross - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1901) Marlene Dietrich
(*1902) David O. Selznick
(*1907) John Wayne
(*1899) Humphrey Bogart
(*1913) Mary Martin (fáma)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.10.1900 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jean Arthur 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jean Arthur - herečka

se narodila 17.10.1900 ve městě Plattsburgh, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jean Arthur

Dnes se narodili
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Jean Arthur
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
23°39’
 
LunaLuna:
Lev
17°29’
 
MerkurMerkur:
Štír
14°32’
 
VenušeVenuše:
Panna
9°55’
 
MarsMars:
Lev
11°50’
 
JupiterJupiter:
Střelec
9°33’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°01’
 
UranUran:
Střelec
9°57’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
29°12’
R
PlutoPluto:
Blíženci
17°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°49’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
6°44’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°09’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Carradine
(*1936 - 2009) herec

Mexiko Anthony Quinn
(*1915 - 2001) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942 - 2016) boxer

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881 - 1963) 261. papež

Česká republika Franz Kafka
(*1883 - 1924) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »