Jed Rees wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jed Rees

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
herec

Jed Rees - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.3.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jed Rees 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jed Rees
datum narození 8.3.1970
(herec, instagram)

Jed Rees - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lost Solace
(2016) - Deadpool
(2015) - Dark Harvest
(2014) - Hit by Lightning
(2013) - Garbage
(2011) - Fanboy
(2010) - Vlastní cestou
(2010) - For Christ's Sake
(2008) - Zprávy TV Onion
(2007) - Zpátky do studia (TV seriál)
(2007) - Suspect
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - American Body Shop (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Intelligence
(2005) - Chasing Christmas
(2005) - Elizabethtown
(2005) - Bláznivá olympiáda
(2003) - Štěstí
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Vometáci
(2001) - The Chris Isaak Show (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Jezero
(1999) - Galaxy Quest
(1999) - Drsňák Dudley
(1999) - Daydrift
(1998) - Zlatá horečka
(1998) - Vrána (TV seriál)
(1998) - Urban Safari
(1998) - Síť (TV seriál)
(1998) - Da Vinciho případy (TV seriál)
(1997) - Policejní akademie (TV seriál)
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1997) - Nákaza
(1996) - Viper (TV seriál)
(1996) - The Prisoner of Zenda, Inc.
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Milenec nebo vrah
(1996) - Expert
(1995) - Malí kriminálníci
(1995) - Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Eye Level
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Vykoupení z hříchu
(1994) - Surové hry
(1994) - Sokolí oko (TV seriál)
(1994) - Sleeping with Strangers
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1989) - Neon Rider (TV seriál)
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.3.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jed Rees 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jed Rees - herec

se narodil 8.3.1970 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jed Rees

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Jed Rees
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
17°30’
 
LunaLuna:
Ryby
28°00’
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°29’
 
VenušeVenuše:
Ryby
27°51’
 
MarsMars:
Býk
1°01’
 
JupiterJupiter:
Štír
5°32’
R
SaturnSaturn:
Býk
5°31’
 
UranUran:
Váhy
7°34’
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
R
PlutoPluto:
Panna
26°17’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°45’
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°09’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°11’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »