Jeff Perry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeff Perry

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Highland Park, Illinois
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Jeff Perry - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
16.8.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeff Perry 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jeff Perry
datum narození 16.8.1955
(herec, instagram)

Jeff Perry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Skandál (TV seriál)
(2011) - Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
(2010) - Haló, tady Indie (TV seriál)
(2008) - Chvilkové zatmění
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - Eleventh Hour (TV seriál)
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2007) - The Valley of Light
(2007) - Side Order of Life (TV seriál)
(2007) - Božská mrcha (TV seriál)
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Invaze (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Lidská skvrna
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Lansky
(1998) - Nebezpečné hry
(1997) - Smrt na Everestu
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1995) - Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
(1995) - Královská ryba
(1994) - Tak tohle je můj život (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Playmaker
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Vrah z Heartlandu
(1993) - Tělo jako důkaz
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu
(1993) - Naked Instinct
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Storyville
(1992) - Soukromá záležitost
(1992) - Life on the Edge
(1991) - Těžko splnitelné sliby
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1991) - Brooklyn Bridge (TV seriál)
(1990) - Švindlíři
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Flash (TV seriál)
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1989) - Tři uprchlíci
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - The Final Days
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1983) - Say Goodnight, Gracie
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1978) - Svatba
(1978) - Pamatuj si mé jméno
(1971) - Columbo (TV seriál)
Jeff Perry - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1955) Laurie Metcalf - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1942) Christine Keeler

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.8.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeff Perry 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeff Perry - herec

se narodil 16.8.1955 ve městě Highland Park, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeff Perry

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Jeff Perry
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
22°50’
 
LunaLuna:
Lev
5°04’
 
MerkurMerkur:
Panna
3°37’
 
VenušeVenuše:
Lev
18°30’
 
MarsMars:
Lev
23°02’
 
JupiterJupiter:
Lev
13°46’
 
SaturnSaturn:
Štír
15°08’
 
UranUran:
Rak
29°32’
 
NeptunNeptun:
Váhy
25°52’
 
PlutoPluto:
Lev
26°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
23°22’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°38’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
1°36’
R
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »