Jenna Elfman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jenna Elfman
(Jennifer Mary Butala)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.9. 1971 - 17:50h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
49 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Jenna Elfman - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
30.9.1971 - 17:50  (PDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.10.1971 - 00:50  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jenna Elfman 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jenna Elfman
datum narození 30.9.1971
(herečka, instagram)

Jenna Elfman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2014) - Bystander Revolution (TV seriál)
(2014) - Growing Up Fisher (TV seriál)
(2014) - Big Stone Gap
(2013) - Hollywood Game Night
(2012) - 1600 Penn (TV seriál)
(2011) - Kamarád taky rád
(2011) - Booking Agents
(2011) - Bad Mom
(2010) - Talk show bez zábran
(2009) - Znovu se zamilovat
(2009) - Šest žen Henryho Lefaye
(2008) - Speechless
(2008) - Struck
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2006) - Best of Chris Isaak (hudební videoklip)
(2006) - Courting Alex (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - United
(2005) - Pohnutí
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Cliffordovo neobyčejné dobrodružství
(2003) - 4Pop
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Desilu Story
(2003) - Looney Tunes: Zpět v akci
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Erotománie
(2001) - Taková rodinná romance
(2000) - Rabín, kněz a krásná blondýna
(2000) - Méďa Pusinka
(2000) - CyberWorld
(1999) - Anthrax: Return of the Killer A's: Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - Influences: From Yesterday to Today
(1999) - Woodstock '99 (koncert)
(1999) - Edtv: Caught in the Camera's Eye
(1999) - Venus
(1999) - Ed TV
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Poslední mejdan
(1998) - Krippendorfův kmen
(1998) - Dr. Dolittle
(1997) - Jasný terč
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1996) - Farewell: Live from the Universal Amphitheatre Halloween 1995 (koncert)
(1996) - My z přístavu (TV seriál)
(1996) - Her Last Chance
(1993) - Double Deception
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1990) - Strange Too (hudební videoklip)
(1981) - Entertainment Tonight
Jenna Elfman - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1969) Bodhi Elfman - manžel

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.9.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jenna Elfman 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jenna Elfman - herečka

se narodila 30.9.1971 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jenna Elfman

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Jenna Elfman
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
7°11’
7
 
LunaLuna:
Vodnář
18°42’
12
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°10’
7
 
VenušeVenuše:
Váhy
16°24’
7
 
MarsMars:
Vodnář
14°51’
12
 
JupiterJupiter:
Střelec
2°55’
9
 
SaturnSaturn:
Blíženci
6°23’
3
R
UranUran:
Váhy
13°31’
7
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°56’
9
 
PlutoPluto:
Panna
29°50’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
11°30’
11
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°38’
7
 
CheirónCheirón:
Beran
11°46’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
1°17’
5
Domy:
Ryby
19°47’
Panna
19°47’
2:
Býk
0°53’
8:
Štír
0°53’
3:
Blíženci
0°19’
9:
Střelec
0°19’
Blíženci
23°54’
Střelec
23°54’
5:
Rak
16°33’
Kozoroh
16°33’
6:
Lev
12°58’
Vodnář
12°58’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
10xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
6°50’
11
Slun./Luna:
Střelec
12°56’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »