Jenny Lewis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jenny Lewis

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Las Vegas, Nevada
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herečka

Jenny Lewis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.1.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jenny Lewis 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jenny Lewis
datum narození 8.1.1976
(herečka, instagram)

Jenny Lewis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - A Very Murray Christmas
(2014) - Jenny Lewis - Just One of the Guys (hudební videoklip)
(2008) - Bolt - pes pro každý případ
(2007) - Super drbna (TV seriál)
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2001) - Don's Plum Bar
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1999) - Druhá šance (TV seriál)
(1998) - Městečko Pleasantville
(1997) - Smutný kluk
(1996) - Talk to Me
(1996) - Sweet Temptation
(1996) - Foxfire
(1994) - Runaway Daughters
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - Big Girls Don't Cry... They Get Even
(1991) - Táta
(1991) - Otec bez závazků
(1991) - Line of Fire: The Morris Dees Story
(1991) - Brooklyn Bridge (TV seriál)
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Perry Mason: Případ umíněné dcery
(1989) - Shannon's Deal
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Oddíl z Beverly Hills
(1989) - Free Spirit (TV seriál)
(1989) - Čaroděj
(1988) - Who Gets the Friends?
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Přátelství ve Vídni
(1988) - Můj otec, můj syn
(1988) - Just the Ten of Us (TV seriál)
(1988) - Baby M
(1987) - Uncle Tom's Cabin
(1987) - Trading Hearts
(1987) - Place at the Table
(1987) - The Charmings (TV seriál)
(1986) - Life with Lucy (TV seriál)
(1986) - Convicted
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Suburban Beat
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Mr. Belvedere (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)

Jenny Lewis - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jenny Lewis - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jenny Lewis - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.1.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jenny Lewis 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jenny Lewis - herečka

se narodila 8.1.1976 ve městě Las Vegas, Nevada, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jenny Lewis

Dnes se narodili
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Jenny Lewis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
17°20’
 
LunaLuna:
Beran
6°14’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°29’
 
VenušeVenuše:
Střelec
8°24’
 
MarsMars:
Blíženci
15°44’
R
JupiterJupiter:
Beran
16°09’
 
SaturnSaturn:
Lev
0°29’
R
UranUran:
Štír
6°37’
 
NeptunNeptun:
Střelec
12°46’
 
PlutoPluto:
Váhy
11°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
18°52’
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°41’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°35’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Vláčil
(*1924 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Karel Svoboda
(*1938 - 2007) herec, skladatel

Irsko William Butler Yeats
(*1865 - 1939) básník, dramatik a esejista

Česká republika Ema Destinnová
(*1878 - 1930) česká operní pěvkyně

Německo Fritz Knöchlein
(*1911 - 1949) důstojník SS



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »