Jeremy Brett wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeremy Brett
(Peter Jeremy William Huggins)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Berkswell, Warwickshire
Země:
Věk:
† 61 let
Úmrtí:
12.9.1995 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, zpěvák

Jeremy Brett - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.11.1933 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeremy Brett 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jeremy Brett
datum narození 3.11.1933
(herec, zpěvák, instagram)

Jeremy Brett - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - Moll Flandersová
(1995) - Mad Dogs and Englishmen
(1994) - Zlatý skřipec
(1994) - Vzpomínky na Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1994) - Umírající detektiv
(1994) - Rudý kruh
(1994) - Mazarinův drahokam
(1994) - Lepenková krabice
(1994) - Dům U tří štítů
(1993) - Svobodný mládenec
(1993) - Poslední upír
(1992) - Mistr mezi vyděrači
(1992) - The Four Oaks Mystery (TV seriál)
(1991) - Záhada na Thorském mostě
(1991) - Záhada Boscombského údolí
(1991) - Vznešený klient
(1991) - Šplhající muž
(1991) - Nezvěstná šlechtična
(1991) - Na starém zámku v Shoscombe
(1991) - The Casebook of Sherlock Holmes (TV seriál)
(1991) - Backstage at Masterpiece Theatre
(1988) - Vila Vistárie
(1988) - Stříbrný lysáček
(1988) - Pes baskervillský
(1988) - Ďáblovo kopyto
(1988) - Bruce-Partingtonovy dokumenty
(1987) - Sherlock Holmes: Znamení čtyř
(1986) - Škola v Priory
(1986) - Šest Napoleonů
(1986) - Prázdný dům
(1986) - Opatské sídlo
(1986) - Ohyzdný žebrák
(1986) - Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1986) - Musgraveský rituál
(1986) - Druhá skvrna
(1985) - Stavitel z Norwoodu
(1985) - Spolek ryšavců
(1985) - Řecký tlumočník
(1985) - Poslední případ
(1985) - Podvod
(1985) - Florence Nightingaleová
(1985) - Dům u měděných buků
(1985) - Domácí pacient
(1984) - Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1984) - Tančící figurky
(1984) - Strakatý pás
(1984) - Skandál v Čechách
(1984) - Osamělá cyklistka
(1984) - Námořní smlouva
(1984) - Mrzák
(1984) - Morte d'Arthur
(1984) - Modrá karbunkule
(1983) - Number 10 (TV seriál)
(1982) - On Approval
(1982) - The Barretts of Wimpole Street
(1981) - Madame X
(1981) - Macbeth
(1981) - L'isola del gabbiano (TV seriál)
(1981) - The Good Soldier
(1980) - Mystery! (TV seriál)
(1979) - Rebecca
(1978) - Dotek Medusy
(1976) - The Picture of Dorian Gray
(1975) - Ten from the Twenties (TV seriál)
(1975) - The School for Scandal
(1975) - The Prodigal Daughter
(1975) - Love's Labour's Lost
(1974) - One Deadly Owner
(1974) - Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
(1974) - Haunted: The Ferryman
(1974) - Affairs of the Heart (TV seriál)
(1973) - A Picture of Katherine Mansfield (TV seriál)
(1973) - The Merchant of Venice
(1972) - Country Matters (TV seriál)
(1971) - Mikuláš a Alexandra
(1970) - The Rivals
(1970) - Lord Byron
(1969) - An Ideal Husband
(1968) - The Merry Widow
(1968) - For Amusement Only (TV seriál)
(1967) - Quite an Ordinary Knife
(1967) - Kenilworth
(1967) - Incantation of Casanova
(1966) - The Three Musketeers (TV seriál)
(1966) - The Queen & the Welshman
(1966) - The Lost Stradivarius
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - My Fair Lady
(1964) - An Act of Reprisal
(1963) - Girl in the Headlines
(1962) - The Wild and the Willing
(1962) - The Very Edge
(1962) - The Ghost Sonata
(1962) - Dinner with the Family
(1960) - Macbeth
(1957) - Theatre Night (TV seriál)
(1957) - Romeo and Juliet
(1956) - Vojna a mír
(1954) - Svengali

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Kohout

Kohout (Voda)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.11.1933 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeremy Brett 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeremy Brett - herec, zpěvák

se narodil 3.11.1933 ve městě Berkswell, Warwickshire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeremy Brett

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Jeremy Brett
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
10°37’
 
LunaLuna:
Býk
23°52’
 
MerkurMerkur:
Střelec
3°15’
 
VenušeVenuše:
Střelec
26°30’
 
MarsMars:
Střelec
18°09’
 
JupiterJupiter:
Váhy
11°33’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
10°02’
 
UranUran:
Beran
24°48’
R
NeptunNeptun:
Panna
11°54’
 
PlutoPluto:
Rak
24°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
24°40’
R
Černá LunaLilith:
Rak
1°23’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
2°34’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »