Jeremy London wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jeremy London
(Jeremy Michael London)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
San Diego, Kalifornie
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Jeremy London - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
7.11.1972 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jeremy London 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jeremy London
datum narození 7.11.1972
(herec, instagram)

Jeremy London - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - MallBrats
(2016) - Enter the Fist and the Golden Fleecing
(2016) - Branded
(2015) - 7 Faces of Jack the Ripper
(2015) - 24 Hours
(2015) - One More Round
(2015) - Buddy Hutchins
(2015) - Bright Ideas
(2014) - Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
(2013) - Sink Hole
(2013) - Scavengers
(2013) - Rain from Stars
(2013) - Don't Pass Me By
(2013) - The Devil's Dozen
(2012) - The Martini Shot
(2012) - The Last Mark
(2012) - Edge of Salvation
(2011) - Hollywood & Wine
(2010) - Trance
(2010) - Scratching the Surface
(2010) - Rukojmí
(2010) - Q for Death
(2010) - Hollywood East (TV seriál)
(2010) - Drop Dead Gorgeous
(2010) - Alien Opponent
(2009) - Wolvesbayne
(2009) - Terminátoři
(2009) - Lost Dream
(2009) - Chasing the Green
(2009) - The Divided
(2009) - Děsivé prozření
(2009) - Balancing the Books
(2008) - Celebrity Rehab with Dr. Drew
(2008) - Strokes
(2008) - Next of Kin
(2008) - The Grift
(2008) - Amulety života a smrti
(2006) - Švédská trojka
(2006) - Hadí král
(2006) - Co bych neudělal pro lásku…
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(2003) - Descendant
(2003) - Bohové a generálové
(2002) - Romantická komedie 101
(2001) - Scene Smoking: Cigarettes, Cinema & the Myth of Cool
(1999) - Cesta do středu Země
(1998) - Obhájci: Nenávist
(1998) - Get a Job
(1997) - Prohnilá do morku kostí
(1997) - Levitation
(1997) - Happenstance
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1995) - Srdce má oči
(1995) - A Season of Hope
(1995) - A Mother's Gift
(1995) - Legenda divočiny
(1995) - Chůva
(1995) - Flákači
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1993) - Angel Falls
(1991) - Za bílého dne
(1991) - Vražedný omyl
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)

Jeremy London - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jeremy London - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jeremy London - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1978) Juliet Reeves - manželka

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Voda)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.11.1972 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jeremy London 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jeremy London - herec

se narodil 7.11.1972 ve městě San Diego, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jeremy London

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Jeremy London
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
15°10’
 
LunaLuna:
Střelec
0°51’
 
MerkurMerkur:
Střelec
8°14’
 
VenušeVenuše:
Váhy
9°09’
 
MarsMars:
Váhy
24°26’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
6°07’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
19°27’
R
UranUran:
Váhy
20°20’
 
NeptunNeptun:
Střelec
4°15’
 
PlutoPluto:
Váhy
3°26’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°08’
R
Černá LunaLilith:
Štír
28°47’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°47’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »