Jerry Hardin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jerry Hardin
(Jerry Waynn Hardin)

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.11. 1929 - 03:37h
Místo:
Dallas, Texas
Země:
Věk:
91 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Rak
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jerry Hardin - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.11.1929 - 03:37  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.11.1929 - 09:37  
US, Dallas:
32°47' s.š., 96°48' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jerry Hardin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jerry Hardin
datum narození 20.11.1929
(herec, instagram)

Jerry Hardin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - You
(2008) - Poslední ukolébavka
(2005) - Už jsme tam?
(2005) - Outside a Dream
(2005) - Island Prey
(2005) - Extrémní seznamka
(2004) - Ohnivý oceán
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Burl's
(2002) - Still Standing (TV seriál)
(2002) - První pondělí (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Certain Guys
(1999) - Strange World (TV seriál)
(1998) - Inside the X Files
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1997) - Temný úsvit
(1997) - Orleans (TV seriál)
(1997) - Druhá občanská válka
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Spiklenci
(1996) - Soul of the Game
(1996) - Pandořina skříňka
(1996) - Duch minulosti
(1996) - Bermudský trojúhelník
(1996) - Akta X: Plán
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Charlie Grace (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1994) - Where Are My Children?
(1993) - Vražda nevinných
(1993) - Time Trax (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Firma
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Picket Fences (TV seriál)
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - Plymouth
(1991) - Miláčku jsem po smrti
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)
(1990) - Žhavé místo
(1990) - Psychopat ze San Francisca
(1990) - Hometown Boy Makes Good
(1989) - Valentino Returns
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Blaze
(1988) - War Party
(1988) - Válka o fazolové pole
(1988) - The Town Bully
(1988) - Roots: The Gift
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Malý Nikita
(1988) - Bluegrass
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Lovec lidí
(1987) - L.B.J.: První léta
(1986) - Zachraňme Harryho
(1986) - Velké nesnáze v Malé Číně
(1986) - Throb (TV seriál)
(1986) - Starman (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Varovný signál
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Dravec a feťák
(1985) - Do You Remember Love
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Před svatbou ne
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Kazatel a žák
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Celebrity (TV seriál)
(1984) - Attack on Fear
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Cujo, vzteklý pes
(1982) - World War III
(1982) - Veselé námluvy
(1982) - Thou Shalt Not Kill
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Nezvěstný
(1982) - Mysterious Two
(1982) - Honky Tonk Man
(1982) - Filthy Rich (TV seriál)
(1982) - Bouře
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Rudí
(1981) - The Children Nobody Wanted
(1981) - Father Murphy (TV seriál)
(1981) - Bláznivá dálnice
(1981) - Andělský prach
(1980) - The Chisholms (TV seriál)
(1980) - Heartland
(1980) - Gideonova polnice
(1980) - Bosom Buddies (TV seriál)
(1979) - 1941
(1979) - Young Maverick (TV seriál)
(1979) - Střemhlav
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Friendly Fire
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - Wolf Lake
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - The White Shadow (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Kate Bliss and the Ticker Tape Kid
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - The 3,000 Mile Chase
(1977) - Washington: Behind Closed Doors (TV seriál)
(1977) - Thunder (TV seriál)
(1977) - Rafferty (TV seriál)
(1977) - Ilegální přistěhovalec
(1977) - Foes
(1976) - Visions (TV seriál)
(1976) - Sara (TV seriál)
(1976) - The Oregon Trail
(1976) - Letka černých ovcí (TV seriál)
(1976) - The Feather and Father Gang (TV seriál)
(1976) - Born of Water
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Mitchell
(1975) - Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - Zemětřesení
(1974) - Větrná smršť
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Our Time
(1974) - Little House on the Prairie (TV seriál)
(1973) - Miracle on 34th Street
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1959) - Play of the Week (TV seriál)
(1959) - Brenner (TV seriál)
(1958) - Hromská cesta
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Raku

Luna v Raku

Luna (Měsíc)
Bezpečí pro lidi s Lunou ve znamení Raka představuje domov a rodina a s tím spojené činnosti jako vaření, zahradničení, kutilství. Domácké působení na druhé lidi je k vám může přitahovat.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.11.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jerry Hardin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jerry Hardin - herec

se narodil 20.11.1929 ve městě Dallas, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jerry Hardin

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Jerry Hardin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
27°35’
2
 
LunaLuna:
Rak
13°57’
9
 
MerkurMerkur:
Štír
23°29’
2
 
VenušeVenuše:
Štír
8°48’
1
 
MarsMars:
Střelec
1°19’
2
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°07’
9
R
SaturnSaturn:
Střelec
28°55’
3
 
UranUran:
Beran
7°45’
6
R
NeptunNeptun:
Panna
3°30’
11
 
PlutoPluto:
Rak
19°26’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°08’
7
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
20°19’
4
 
CheirónCheirón:
Býk
11°14’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
27°33’
5
Domy:
Váhy
13°55’
Beran
13°55’
2:
Štír
11°58’
8:
Býk
11°58’
3:
Střelec
12°42’
9:
Blíženci
12°42’
Kozoroh
15°04’
Rak
15°04’
5:
Vodnář
17°22’
Lev
17°22’
6:
Ryby
17°29’
Panna
17°29’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
9xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
29°30’
11
Slun./Luna:
Panna
20°46’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Úplněk v PannaPanně
ukázat kalendář »