Jerry London wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jerry London

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
režisér, herec

Jerry London - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
1.9.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jerry London 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jerry London
datum narození 1.9.1947
(režisér, herec, instagram)

Jerry London - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Útok na Alžbětu
(2001) - 100 Centre Street (TV seriál)
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Srdce na dlani
(2000) - Veď mě dále cesto má
(1999) - Než se čas naplní
(1998) - Utajená krása
(1997) - Rudá krev
(1997) - I'll Be Home for Christmas
(1997) - Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story
(1996) - Slib daný Carolyn
(1996) - A na Vánoce přišla láska
(1995) - A Mother's Gift
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Návrat špiona
(1994) - The Cosby Mysteries
(1994) - Cosbyho případy (TV seriál)
(1993) - A Twist of the Knife
(1993) - Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story
(1991) - Oběť lásky
(1991) - Michelangelo
(1990) - Vestige of Honor
(1990) - Snílek (TV seriál)
(1989) - Sářina noční můra
(1989) - Lehký dotek
(1988) - Najatý policajt
(1988) - Dadah znamená smrt
(1987) - Harry's Hong Kong
(1986) - Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
(1986) - Manhunt for Claude Dallas
(1985) - MacGruder and Loud
(1985) - MacGruder and Loud (TV seriál)
(1984) - Ellis Island (TV seriál)
(1983) - Šarlatový a černý
(1983) - Chiefs (TV seriál)
(1982) - Dar života
(1981) - The Ordeal of Bill Carney
(1981) - Chicago Story
(1980) - Zajatec japonských ostrovů
(1980) - Šogun (TV seriál)
(1980) - Swan Song
(1980) - Father Figure
(1979) - Women in White
(1978) - Wheels (TV seriál)
(1978) - Evening in Byzantium
(1977) - The World of Darkness
(1977) - Krásky a zločin
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - McNaughton's Daughter
(1976) - The Feather and Father Gang (TV seriál)
(1976) - Delvecchio (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Joe Forrester (TV seriál)
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Killdozer
(1974) - Happy Days (TV seriál)
(1974) - Goodnight Jackie
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Here We Go Again (TV seriál)
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1972) - The Paul Lynde Show (TV seriál)
(1972) - Temperatures Rising (TV seriál)
(1970) - The Partridge Family (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.9.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jerry London 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jerry London - režisér, herec

se narodil 1.9.1947 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jerry London

Dnes se narodili
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Jerry London
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
8°12’
 
LunaLuna:
Ryby
17°26’
 
MerkurMerkur:
Panna
11°25’
 
VenušeVenuše:
Panna
7°37’
 
MarsMars:
Rak
12°00’
 
JupiterJupiter:
Štír
20°54’
 
SaturnSaturn:
Lev
15°49’
 
UranUran:
Blíženci
25°45’
 
NeptunNeptun:
Váhy
9°21’
 
PlutoPluto:
Lev
13°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
27°15’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
23°45’
 
CheirónCheirón:
Štír
5°32’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) herec

Česká republika Miloš Macourek
(*1926 - 2002) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) francouzský generál a významný politik 90

Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architekt

Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »