Jill St. John wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jill St. John
(Jill Arlyn Oppenheim)

Pohlaví:
Žena
Narození:
19.8. 1940 - 18:21h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Jill St. John - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
19.8.1940 - 18:21  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.8.1940 - 02:21  
US, Los Angeles:
34°3' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jill St. John 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jill St. John
datum narození 19.8.1940
(herečka, instagram)

Jill St. John - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Northpole
(2009) - The 2009 World Magic Awards
(2007) - True Bond
(2004) - Cary Grant: A Class Apart
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2002) - The Trip
(2002) - The Calling
(2000) - The Men Behind the Mayhem: The Special Effects of James Bond
(2000) - Inside 'Diamonds Are Forever'
(2000) - Strip Mall (TV seriál)
(1999) - Příběh Jamese Bonda
(1998) - Something to Believe In
(1995) - Out There
(1992) - Hráč
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1983) - Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Rooster
(1982) - The Concrete Jungle
(1982) - The Act
(1981) - Spring Fling of Glamour and Comedy
(1980) - Omnibus
(1979) - Hart to Hart
(1977) - Telethon
(1976) - Brenda Starr
(1973) - Saga of Sonora
(1972) - Sitting Target
(1972) - Decisions! Decisions!
(1971) - Mooch Goes to Hollywood
(1971) - Diamanty jsou věčné
(1970) - Foreign Exchange
(1969) - The Spy Killer
(1967) - Tony Rome
(1967) - Osm na útěku
(1967) - The King's Pirate
(1967) - How I Spent My Summer Vacation
(1967) - Banning
(1966) - The Oscar
(1966) - Fame Is the Name of the Game
(1965) - The Liquidator
(1964) - Honeymoon Hotel
(1963) - Who's Minding the Store?
(1963) - Pojď si zařádit
(1963) - Kdo to spal v mé posteli?
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - Tender Is the Night
(1961) - Římské jaro paní Stoneové
(1960) - Ztracený svět
(1959) - The Remarkable Mr. Pennypacker
(1959) - Holiday for Lovers
(1958) - Summer Love
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1949) - Sandy Dreams (TV seriál)
Jill St. John - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1930) Robert Wagner - manžel
(*1938) Jack Jones - manžel
(*1936) Lance Reventlow - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1937) Jack Nicholson
(*1923) Henry Kissinger
(*1930) Sean Connery
(*1939) David Frost
(*1939) George Lazenby
(*1923) Peter Lawford
(*1935) Sandy Koufax
(*1916) George Montgomery
(*1915) Frank Sinatra
(*1913) Oleg Cassini
(*1932) Robert Vaughn
(*1934) Barry Coe

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.8.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jill St. John 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jill St. John - herečka

se narodila 19.8.1940 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jill St. John

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Jill St. John
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
26°54’
7
 
LunaLuna:
Ryby
20°39’
1
 
MerkurMerkur:
Lev
12°06’
6
 
VenušeVenuše:
Rak
12°14’
5
 
MarsMars:
Panna
0°16’
7
 
JupiterJupiter:
Býk
15°17’
3
 
SaturnSaturn:
Býk
14°44’
3
 
UranUran:
Býk
26°05’
3
 
NeptunNeptun:
Panna
24°11’
7
 
PlutoPluto:
Lev
3°10’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
13°15’
8
R
Černá LunaLilith:
Beran
7°45’
2
 
CheirónCheirón:
Rak
26°27’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
17°12’
7
Domy:
Vodnář
23°27’
Lev
23°27’
2:
Beran
7°08’
8:
Váhy
7°08’
3:
Býk
11°13’
9:
Štír
11°13’
Blíženci
7°05’
Střelec
7°05’
5:
Blíženci
29°37’
Střelec
29°37’
6:
Rak
23°09’
Kozoroh
23°09’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
15°16’
11
Slun./Luna:
Blíženci
8°46’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »