Jim Beaver wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Beaver
(James Norman Beaver Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Laramie
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec

Jim Beaver - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
12.8.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Beaver 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jim Beaver
datum narození 12.8.1950
(herec, instagram)

Jim Beaver - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Billy Boy
(2015) - Remember the Sultana
(2015) - The Frontier
(2015) - Purpurový vrch
(2015) - Volejte Saulovi (TV seriál)
(2013) - Nikki & Nora: The N&N Files (TV seriál)
(2011) - Legenda o Pekelné bráně
(2011) - Láska bolí (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Ostrov smrti (TV seriál)
(2009) - Dark and Stormy Night
(2008) - Reflections
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2007) - 100 Years of John Wayne
(2007) - Tales from the Pub (TV seriál)
(2007) - Next
(2007) - John ze Cincinnati (TV seriál)
(2007) - Cooties
(2006) - Za rozbřesku (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Šoféři
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2004) - Beck and Call
(2003) - Život Davida Galea
(2003) - Wave Babes
(2003) - Tremors (TV seriál)
(2003) - The Lyon's Den (TV seriál)
(2003) - The Commission
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
(2002) - Adaptace
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Star Trek: Enterprise - Setkání u Broken Bow
(2001) - Star Trek: Enterprise (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Jízda do pekel
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Bachař z věznice Red Rock
(2000) - The Trouble with Normal (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Jdi za svým srdcem
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1999) - Impala
(1998) - E! Mysteries & Scandals
(1998) - Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
(1998) - Pan Vražda
(1998) - At Sachem Farm
(1998) - The Adventures of A.R.K. (TV seriál)
(1997) - Zraněná
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Total Security (TV seriál)
(1997) - Satanovy oběti
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Moloney (TV seriál)
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1996) - Bone Chillers (TV seriál)
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1994) - Thunder Alley (TV seriál)
(1994) - Pistolnice
(1994) - Lanaři
(1994) - Děti tmy
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Někdo se dívá
(1993) - Gunsmoke: The Long Ride
(1993) - Geronimo
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Sestra v akci
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Gunsmoke: To the Last Man
(1992) - Dva na lásku
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1991) - Little Secrets
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1990) - Nasty Boys (TV seriál)
(1990) - Follow Your Heart
(1990) - Ďábel
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1989) - V nepřátelském poli
(1989) - Turner a Hooch
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1989) - Mothers, Daughters and Lovers
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - Mergers & Acquisitions
(1988) - Two Idiots in Hollywood
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Perry Mason: Případ dámy v jezeře
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1988) - Obranná hra
(1987) - Sweet Revenge
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Hollywoodská rošáda
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Girls of the White Orchid
(1981) - Noční dravci
(1979) - Dallas Cowboys Cheerleaders
(1978) - The Seniors
(1978) - Desperado
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Napůl drsňák
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
Jim Beaver - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.8.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Beaver 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Beaver - herec

se narodil 12.8.1950 ve městě Laramie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Beaver

Dnes se narodili
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Jim Beaver
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
19°12’
 
LunaLuna:
Lev
4°32’
 
MerkurMerkur:
Panna
15°01’
 
VenušeVenuše:
Rak
25°01’
 
MarsMars:
Štír
1°05’
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°15’
R
SaturnSaturn:
Panna
18°28’
 
UranUran:
Rak
7°47’
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°09’
 
PlutoPluto:
Lev
17°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
0°16’
R
Černá LunaLilith:
Býk
23°37’
 
CheirónCheirón:
Střelec
15°38’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) herečka

Velká Británie Helen Mirren
(*1945) herečka

Česká republika Saša Rašilov nejml.
(*1972) herec

Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Olivia de Havilland
(*1916 - 2020) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938 - 1980) herec, skladatel, písničkář, básník

Francie René Fallet
(*1927 - 1983) scénárista, spisovatel

Velká Británie Samuel Taylor Coleridge
(*1772 - 1834) romantický básník, kritik a filosof

Francie François Coty
(*1874 - 1934) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »