Jim Byrnes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Byrnes
(James Thomas Kevin Byrnes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
St. Louis, Missouri
Země:
Věk:
72 let
Povolání:
herec

Jim Byrnes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.9.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Byrnes 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jim Byrnes
datum narození 22.9.1948
(herec, instagram)

Jim Byrnes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - One Life No Regrets
(2014) - Papíroví andílci
(2014) - Hastings Street
(2012) - War of the Worlds: Goliath
(2012) - Vrátím se pro tebe
(2011) - Unesený detektiv
(2010) - Superkočky (TV seriál)
(2009) - V (TV seriál)
(2009) - G. I. Joe
(2008) - Svatyně (TV seriál)
(2008) - Heart of a Dragon
(2007) - Highlander: The Search for Vengeance
(2007) - Don't Cry Now
(2005) - Mimo zákon
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Inspektor Gadget, případ létajícího draka
(2005) - Fetching Cody
(2005) - Da Vinci's City Hall (TV seriál)
(2003) - Šílený rande
(2003) - Jake 2.0 (TV seriál)
(2002) - Zóna soumraku (TV seriál)
(2002) - Stargate: Infinity (TV seriál)
(2002) - Směr východ
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Madeline: My Fair Madeline
(2002) - Kai a Gerda
(2002) - Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge
(2002) - Dennis the Menace in Cruise Control
(2001) - Ultimate Book of Spells (TV seriál)
(2001) - Šikula a šikulkové (TV seriál)
(2001) - Pro dobrou věc (TV seriál)
(2000) - X-men: Začátek (TV seriál)
(2000) - Sekce 9 (TV seriál)
(2000) - Recept na úspěch
(2000) - Na pomezí záhad (TV seriál)
(2000) - Monster Mash
(2000) - Highlander: Zúčtování
(2000) - Cesta vzhůru (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Spiderman bez hranic (TV seriál)
(1998) - Špinavá práce
(1998) - Síť (TV seriál)
(1998) - Shadow Raiders (TV seriál)
(1998) - Rudolf
(1998) - Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1998) - Highlander: Havran (TV seriál)
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1997) - Ztracený poklad Dos Santos
(1997) - Oddělení vražd (TV seriál)
(1997) - Ničitel
(1997) - Katastrofa letu č.19
(1997) - Jeď, řekla
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - Wiseguy
(1996) - Starlight
(1996) - For Hope
(1996) - Dva (TV seriál)
(1996) - Čmuchalové 2
(1996) - Beast Wars: Transformers (TV seriál)
(1995) - Vražedná představa
(1995) - Tajná služba
(1995) - Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
(1995) - The New Adventures of Madeline (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - G.I. Joe Extreme (TV seriál)
(1995) - Cesta do neznáma (TV seriál)
(1994) - Whale Music
(1994) - Psychopat
(1994) - Mega Man (TV seriál)
(1994) - Dvojitý drak
(1994) - Conan and the Young Warriors (TV seriál)
(1993) - Hurricanes (TV seriál)
(1993) - Harmony Cats
(1993) - The Adventures of Sonic the Hedgehog (TV seriál)
(1992) - Vesmírná invaze
(1992) - Muži v klobouku (TV seriál)
(1992) - Král Artuš a rytíři spravedlnosti (TV seriál)
(1992) - Conan: The Adventurer (TV seriál)
(1991) - Vánoce na Divison Street
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Přichází Satan - Procitnutí
(1991) - Madlenka (TV seriál)
(1990) - V zájmu dítěte
(1989) - Street Justice
(1989) - Neon Rider (TV seriál)
(1989) - Camp Candy (TV seriál)
(1988) - The Red Spider
(1987) - Wiseguy (TV seriál)
(1987) - Vražedný stisk
(1987) - Out of This World (TV seriál)
(1984) - Nebezpečný záliv (TV seriál)
(1980) - Blesk z čistého nebe

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.9.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Byrnes 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Byrnes - herec

se narodil 22.9.1948 ve městě St. Louis, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Byrnes

Dnes se narodili
Česká republika Otakar Brousek ml.
(*1957) herec, dabér

Česká republika Jana Boušková
(*1954) herečka

Česká republika Miroslav Macháček
(*1922) herec

Spojené státy Lex Barker
(*1919) herec

Francie Michel Gondry
(*1963) režisér, scénárista, herec


Jim Byrnes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
29°22’
 
LunaLuna:
Býk
14°59’
 
MerkurMerkur:
Váhy
25°14’
 
VenušeVenuše:
Lev
14°30’
 
MarsMars:
Štír
12°41’
 
JupiterJupiter:
Střelec
21°11’
 
SaturnSaturn:
Panna
0°23’
 
UranUran:
Rak
0°29’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°13’
 
PlutoPluto:
Lev
15°51’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°45’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°04’
 
CheirónCheirón:
Štír
21°53’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921 - 1999) herec

Francie Gustave Flaubert
(*1821 - 1880) spisovatel

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831 - 1891) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Francie Paul Gauguin
(*1848 - 1903) francouzský malíř

Spojené státy William Schallert
(*1922 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »