Jim Haynie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Haynie

Pohlaví:
Muž
Narození:
6.2. 1940 - 09:45h
Místo:
Falls Church
Země:
Věk:
80 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jim Haynie - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (C)
Datum narození a čas (místní čas):
6.2.1940 - 09:45  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
6.2.1940 - 14:45  
US, Falls Church:
38°53' s.š., 77°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Haynie 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jim Haynie
datum narození 6.2.1940
(herec, instagram)

Jim Haynie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Strážce pořádku (TV seriál)
(2007) - Božská mrcha (TV seriál)
(2007) - Anděl spravedlnosti
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2003) - Svět podle Lelanda
(2003) - Dům naruby
(2000) - Titus (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - The Parkers (TV seriál)
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1997) - Peacemaker
(1997) - Michael Hayes (TV seriál)
(1997) - The Last Time I Committed Suicide
(1997) - Desert's Edge
(1996) - The Lazarus Man (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Madisonské mosty
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Ozbrojený a nevinný
(1994) - On Hope
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1994) - Betrayed by Love
(1993) - The Odd Couple: Together Again
(1993) - Kiss of a Killer
(1993) - Danielle Steel: Hvězda
(1993) - Bakersfield P.D. (TV seriál)
(1992) - Timescape
(1992) - Sleepwalkers
(1992) - Big Girls Don't Cry... They Get Even
(1991) - Horký vítr z jihu (TV seriál)
(1991) - Hlavní podezřelá
(1990) - Zapadákov (TV seriál)
(1990) - To je ale teplo!
(1990) - Temný anděl
(1990) - Image
(1990) - Chlapi neutíkají
(1989) - Zůstat spolu
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - I Know My First Name Is Steven
(1989) - From Hollywood to Deadwood
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Jack Rozparovač se vrací
(1988) - Empty Nest (TV seriál)
(1988) - Action Jackson
(1987) - Three on a Match
(1987) - Take Five (TV seriál)
(1987) - Hooperman (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Kung Fu
(1986) - Kráska v růžovém
(1986) - Bratrstvo spravedlivých
(1985) - Toughlove
(1985) - Silverado
(1985) - On the Edge
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - Hard Traveling
(1985) - A Death in California
(1984) - Highway to Heaven (TV seriál)
(1984) - Drsná země
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1984) - Brothers (TV seriál)
(1983) - Správná posádka
(1983) - Blood Feud
(1982) - 48 hodin
(1982) - Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
(1982) - Out
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - The Princess and the Cabbie
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Midnight Lace
(1981) - Chu Chu and the Philly Flash
(1981) - Bitter Harvest
(1980) - Power
(1980) - Mlha
(1980) - Homeward Bound
(1980) - Alcatraz: The Whole Shocking Story
(1979) - Útěk z Alcatrazu
(1979) - Undercover with the KKK
(1979) - Čas po čase
(1978) - Honky Tonk Nights
(1978) - Dallas (TV seriál)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.2.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Haynie 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Haynie - herec

se narodil 6.2.1940 ve městě Falls Church, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Haynie

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Jim Haynie
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
16°40’
11
 
LunaLuna:
Kozoroh
27°38’
10
 
MerkurMerkur:
Vodnář
21°00’
11
 
VenušeVenuše:
Ryby
23°12’
12
 
MarsMars:
Beran
22°53’
1
 
JupiterJupiter:
Beran
7°01’
12
 
SaturnSaturn:
Beran
25°53’
1
 
UranUran:
Býk
18°01’
1
 
NeptunNeptun:
Panna
25°05’
6
R
PlutoPluto:
Lev
1°27’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
23°37’
7
R
Černá LunaLilith:
Ryby
16°04’
12
 
CheirónCheirón:
Rak
15°08’
4
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
27°02’
12
Domy:
Beran
16°04’
Váhy
16°04’
2:
Býk
22°27’
8:
Štír
22°27’
3:
Blíženci
17°23’
9:
Střelec
17°23’
Rak
8°53’
Kozoroh
8°53’
5:
Lev
1°48’
Vodnář
1°48’
6:
Panna
1°44’
Ryby
1°44’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
27°28’
11
Slun./Luna:
Vodnář
7°09’
11


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »