Jim Parsons wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Parsons
(James Joseph Parsons)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec

Jim Parsons - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.3.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Parsons 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jim Parsons
datum narození 24.3.1973
(herec, instagram)

Jim Parsons - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hidden Figures
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - The 41st Annual People's Choice Awards
(2015) - Přeludy
(2015) - Konečně doma
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
(2014) - Wish I Was Here
(2014) - Stejná srdce
(2014) - Elf: Buddy's Musical Christmas
(2013) - 65. Emmy Awards
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - The Big Bang Theory: It All Started with a Big Bang
(2012) - The Big Bang Theory: Access All Areas
(2012) - Sunset Stories
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - The Big Bang Theory Live!
(2011) - Nadějný rok
(2011) - Mupeti
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Conan
(2010) - The Big Bang Theory: Take Out with the Cast of the Big Bang Theory
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - The Big Bang Theory: Testing the Infinite Hilarity Hyphothesis of the Big Bang Theory
(2009) - The Big Bang Theory: Physicist to the Stars
(2008) - The Big Bang Theory: Quantum Mechanics of the Big Bang Theory
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2007) - Gardener of Eden
(2006) - 10 položek a méně
(2006) - The Big Bang Theory - Unaired Pilot
(2006) - Škola svádění
(2005) - Začít úplně jinak
(2005) - Heights
(2004) - Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
(2004) - Procitnutí v Garden State
(2003) - Happy End
(2000) - Ed (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.3.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Parsons 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Parsons - herec

se narodil 24.3.1973 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Parsons

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Jim Parsons
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
3°42’
 
LunaLuna:
Střelec
6°43’
 
MerkurMerkur:
Ryby
15°24’
R
VenušeVenuše:
Ryby
29°33’
 
MarsMars:
Kozoroh
28°18’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
5°40’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
15°00’
 
UranUran:
Váhy
21°46’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°22’
R
PlutoPluto:
Váhy
3°03’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
12°53’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°02’
 
CheirónCheirón:
Beran
16°01’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »