Jim Varney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Varney
(James Albert Varney Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lexington, Kentucky
Země:
Věk:
† 50 let
Úmrtí:
10.2.2000 (Příčina: Rakovina, Plíce)
Povolání:
herec

Jim Varney - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.6.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Varney 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jim Varney
datum narození 15.6.1949
(herec, instagram)

Jim Varney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2001) - Táta a ti druzí
(2001) - Atlantida: Tajemná říše
(2000) - The Story Behind 'Toy Story'
(1999) - Toy Story 2: Příběh hraček
(1999) - Padělatel
(1999) - Existo
(1998) - 3 nindžové v zábavním parku
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Ernest in the Army
(1997) - 100 Proof
(1997) - Ernest Goes to Africa
(1997) - Blood, Friends and Money
(1997) - Anabela: Vánoční přání
(1996) - Snowboardová akademie
(1995) - Toy Story: Příběh hraček
(1995) - Ernest boduje
(1995) - Ed's Night Party (TV seriál)
(1994) - The Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic
(1994) - Zvláštní úkol - "Expert"
(1994) - Your World as I See It
(1994) - Polibky a objetí
(1994) - Ernest jde do školy
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1993) - Wilderův oheň
(1993) - Ernest kanonýrem
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1992) - Ernest's Greatest Hits Volume 2
(1991) - Comic Relief IV
(1991) - Comic Relief
(1991) - Ernest Scared Stupid
(1990) - Ernest Goes to Jail
(1989) - Comic Relief III
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Fast Food
(1989) - Ernest Goes to Splash Mountain
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1988) - Hey, Vern, It's Ernest! (TV seriál)
(1988) - Ernest zachraňuje Vánoce
(1987) - Walt Disney World Celebrity Circus
(1987) - Ernest na táboře
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - The Ernest Film Festival
(1986) - Dr. Otto and the Riddle of the Gloom Beam
(1983) - Šerif z pouti
(1983) - The Rousters (TV seriál)
(1983) - Knowhutimean?
(1983) - Hey Vern, It's My Family Album
(1980) - Pink Lady
(1978) - America 2-Night (TV seriál)
(1977) - Operation Petticoat
(1977) - Operation Petticoat (TV seriál)
(1977) - Fernwood 2 Night (TV seriál)
(1976) - Johnny Cash and Friends (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.6.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Varney 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Varney - herec

se narodil 15.6.1949 ve městě Lexington, Kentucky, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Varney

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Jim Varney
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
24°01’
 
LunaLuna:
Vodnář
20°25’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
8°40’
R
VenušeVenuše:
Rak
9°51’
 
MarsMars:
Blíženci
3°53’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°08’
R
SaturnSaturn:
Panna
1°01’
 
UranUran:
Rak
0°18’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°24’
R
PlutoPluto:
Lev
14°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
22°40’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°40’
 
CheirónCheirón:
Střelec
4°39’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
8xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »