Jim Wynorski wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jim Wynorski
(James Wnoroski)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glen Cove, New York
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
scénárista, režisér

Jim Wynorski - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
14.8.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jim Wynorski 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jim Wynorski
datum narození 14.8.1950
(scénárista, režisér, instagram)

Jim Wynorski - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sharkansas Women's Prison Massacre
(2015) - The Last Revenants
(2015) - CobraGator
(2014) - Water Wars
(2014) - Shark Babes
(2013) - Scared Topless
(2013) - Pleasure Spa
(2013) - Hypnotika
(2012) - Piranhaconda
(2012) - Gila!
(2011) - Pavouci útočí
(2011) - Busty Coeds vs. Lusty Cheerleaders
(2010) - Monster Cruise
(2010) - Krokodýl vs. aligátor
(2010) - The Hills Have Thighs
(2010) - Busty Cops Go Hawaiian
(2010) - Busty Cops and the Jewel of Denial
(2009) - Vampýr v Las Vegas
(2009) - Smrtící exploze
(2009) - Lost in the Woods
(2009) - The Devil Wears Nada
(2009) - Cleavagefield
(2008) - The Lusty Busty Babe-a-que
(2007) - Požírač kostí
(2007) - Dům na kopci
(2007) - The Da Vinci Coed
(2007) - Breastfordské paničky
(2006) - Povstání strojů
(2006) - Cry of the Winged Serpent
(2006) - Busty Cops 2
(2005) - The Witches of Breastwick 2
(2005) - Varan vs. Kobra
(2005) - Smrtelná lavina
(2005) - Smršť nad Pacifikem
(2005) - Čarodějky z Breastwicku
(2005) - Bare Wench: The Final Chapter
(2004) - The Curse of the Komodo
(2004) - Nestvůra z hlubin
(2004) - Gargoyl
(2003) - Ztracený poklad
(2003) - Treasure Hunt
(2003) - Cheerleader Massacre
(2003) - Bare Wench Project: Uncensored
(2003) - Bad Bizness
(2002) - Wolfhound
(2002) - Projekt Viper
(2002) - Hurikán
(2002) - The Bare Wench Project 3: Nymphs of Mystery Mountain
(2001) - Půlnoční pomsta
(2001) - Peklo ve městě
(2001) - Mrtvý bod
(2001) - Ještěři
(2001) - The Bare Wench Project 2: Scared Topless
(2000) - Elitní jednotka
(2000) - Domobrana
(2000) - The Bare Wench Project
(1999) - Pouštní bouře
(1999) - Poslední plavba
(1999) - Neviditelná smrt
(1999) - The Escort III
(1998) - Návrat elitního agenta
(1998) - Muž z bouře
(1997) - Proti mužům zákona
(1996) - The Wasp Woman
(1996) - Vampirella
(1996) - Útok
(1996) - Demolice
(1995) - Záhady těla
(1995) - Virtuální touha
(1995) - Svůdkyně
(1995) - Příběh zločinu
(1995) - Drsná pomsta
(1994) - Skřítci
(1994) - Ostrov amazonek
(1994) - Munchie Strikes Back
(1994) - Body Chemistry III: Point of Seduction
(1993) - Sins of Desire
(1993) - Little Miss Millions
(1992) - Munchie
(1992) - Astrální faktor - Znovu předvolba 976
(1991) - Scream Queen Hot Tub Party
(1990) - Souboj se smrtí
(1990) - Sorority House Massacre II
(1990) - The Haunting of Morella
(1989) - Transylvania Twist
(1989) - Návrat muže z bažin
(1988) - Not of This Earth
(1987) - Deathstalker II – Duel Titánů
(1987) - Big Bad Mama II
(1986) - Obchodní dům hrůzy
(1984) - The Lost Empire

Jim Wynorski - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jim Wynorski - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.8.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jim Wynorski 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jim Wynorski - scénárista, režisér

se narodil 14.8.1950 ve městě Glen Cove, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jim Wynorski

Dnes se narodili
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Jim Wynorski
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
21°07’
 
LunaLuna:
Panna
1°05’
 
MerkurMerkur:
Panna
17°32’
 
VenušeVenuše:
Rak
27°27’
 
MarsMars:
Štír
2°18’
 
JupiterJupiter:
Ryby
4°00’
R
SaturnSaturn:
Panna
18°42’
 
UranUran:
Rak
7°52’
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°12’
 
PlutoPluto:
Lev
17°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
0°10’
R
Černá LunaLilith:
Býk
23°51’
 
CheirónCheirón:
Střelec
15°37’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Stephen Boyd
(*1931 - 1977) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908 - 1990) herec

Pákistán Raj Kapoor
(*1924 - 1988) režisér indických filmů

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807 - 1882) vůdce vlastenců v partyzánské válce

Spojené státy Bo Diddley
(*1928 - 2008) zpěvák, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »