Jimmy Fallon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jimmy Fallon
(James Thomas Fallon Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
19.9. 1974 - 18:22h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
45 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jimmy Fallon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Starkman (X)
Datum narození a čas (místní čas):
19.9.1974 - 18:22  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
19.9.1974 - 22:22  
US, New York:
40°38' s.š., 74°1' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jimmy Fallon 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jimmy Fallon
datum narození 19.9.1974
(herec, instagram)

Jimmy Fallon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 67th Annual Primetime Emmy Awards
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - Lip Sync Battle
(2015) - An SNL Christmas 2015
(2015) - Adele Live in New York City
(2015) - Live From New York!
(2015) - Zocelovací kúra
(2015) - The Gaffigan Show (TV seriál)
(2015) - Jurský svět
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Misery Loves Comedy
(2014) - Mulaney (TV seriál)
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Katie
(2012) - Sing Me the Songs That Say I Love You: A Concert for Kate McGarrigle
(2011) - 63. Emmy Awards
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Conan
(2010) - Arthur a souboj dvou světů
(2009) - 61. Emmy Awards
(2009) - Watch What Happens: Live
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - MTV Video Music Awards 2009
(2009) - Vyfič!
(2009) - Just for Laughs (TV seriál)
(2009) - Arthur a Maltazardova pomsta
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - Rocket
(2007) - Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation
(2006) - 2006 MTV Movie Awards
(2006) - Saturday Night Live: The Best of Saturday TV Funhouse
(2006) - Amerika má talent
(2006) - Warholka
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - The Electric Company (TV seriál)
(2006) - Doogal
(2006) - Arthur a Minimojové
(2005) - 2005 MTV Movie Awards
(2005) - Tankman Begins
(2005) - Fanaticky zamilován
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken
(2004) - Taxi
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Saturday Night Live Weekend Update Halftime Special
(2003) - Night of Too Many Stars
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - The Entrepreneurs
(2003) - Cokoliv
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - SNL Remembers John Belushi
(2002) - Saturday Night Live: The Best of Will Ferrell
(2002) - The Rutles 2: Can't Buy Me Lunch
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Blink 182: The Urethra Chronicles II: Harder, Faster. Faster, Harder
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - The Mummy Parody
(2001) - Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
(2000) - SNL Fanatic
(2000) - Na pokraji slávy
(1999) - Saturday Night Live 25
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1975) - Saturday Night Live

Jimmy Fallon - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jimmy Fallon - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1967) Nancy Juvonen - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1972) Tara Subkoff
(*1980) Jordana Brewster
(*1971) Winona Ryder

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.9.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jimmy Fallon 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jimmy Fallon - herec

se narodil 19.9.1974 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jimmy Fallon

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Jimmy Fallon
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
26°35’
7
 
LunaLuna:
Štír
17°10’
8
 
MerkurMerkur:
Váhy
20°05’
7
 
VenušeVenuše:
Panna
14°14’
7
 
MarsMars:
Váhy
4°37’
7
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°03’
12
R
SaturnSaturn:
Rak
17°21’
5
 
UranUran:
Váhy
26°11’
7
 
NeptunNeptun:
Střelec
7°07’
9
 
PlutoPluto:
Váhy
6°17’
7
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
14°03’
9
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
14°29’
12
 
CheirónCheirón:
Beran
23°20’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Býk
3°16’
2
Domy:
Ryby
12°41’
Panna
12°41’
2:
Beran
28°13’
8:
Váhy
28°13’
3:
Býk
28°09’
9:
Štír
28°09’
Blíženci
20°44’
Střelec
20°44’
5:
Rak
11°47’
Kozoroh
11°47’
6:
Lev
6°16’
Vodnář
6°16’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
1°42’
11
Slun./Luna:
Váhy
21°52’
7


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »