Jiří Bělka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Bělka

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Narysov
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
scénárista, režisér

Jiří Bělka - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
7.4.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Bělka 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jiří Bělka
datum narození 7.4.1929
(scénárista, režisér, instagram)

Jiří Bělka - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1989) - Setníkův štít
(1989) - Morové povětří
(1988) - Svědek času
(1988) - Polní mše
(1988) - O čem sní mladé dívky
(1987) - Prodaná nevěsta (divadelní záznam)
(1987) - Nepolepšitelný starý muž (TV seriál)
(1987) - Krvavá svatba (divadelní záznam)
(1986) - Zikmund, řečený šelma ryšavá
(1986) - Preceptor
(1986) - Kněžna Libuše
(1985) - Šašek a královna (divadelní záznam)
(1985) - Lucie a Marta
(1984) - Žofka z Janovic
(1984) - Zlatovláska (divadelní záznam)
(1984) - Sen noci svatojanské (divadelní záznam)
(1984) - Někdo to rád horror (divadelní záznam)
(1983) - Smrt krále Václava IV.
(1983) - Lešanské jesličky
(1983) - Krásná vyhlídka aneb Bellevue
(1983) - Hráči (divadelní záznam)
(1982) - Světlo z temnot
(1982) - Plášť Marie Terezie
(1982) - A zlehka zazvoní
(1981) - Začít znovu
(1981) - Medailónek
(1981) - Důkaz
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Sedm Spartakových dní
(1980) - Pohoří královny Maud
(1980) - Gorkij o Leninovi
(1980) - Černé světlo
(1979) - Poslední koncert
(1979) - Jak je důležité míti Filipa
(1978) - Přitažlivost země
(1977) - Tetinka
(1977) - Prokop Diviš
(1977) - Já zůstanu věrný
(1977) - Člověk odjinud
(1976) - Strom vědění dobrého
(1976) - Posel dobrých zpráv
(1975) - První žena království
(1975) - Pláňata
(1974) - Břetislav a Jitka
(1973) - Sen noci svatojánské
(1973) - Poslední dopis
(1973) - Lesní panna
(1972) - Román lásky a cti
(1972) - Don Juan
(1971) - Prameny
(1971) - Cyrano z Bergeracu
(1970) - Julián odpadlík
(1970) - Čekárna
(1969) - Poslední páska
(1969) - Bellevue
(1969) - Aksál
(1968) - Nedělní chvilka poezie
(1968) - Motýl a smrt
(1967) - Černá hodinka s Janem Drdou
(1967) - Waterloo
(1966) - Doktor a běsi
(1965) - Neviditelný
(1965) - Lysistrata
(1964) - Tancovačka
(1963) - Zlá minuta
(1963) - Zázračné dítě
(1963) - Romance štědrovečerní
(1963) - Maškaráda
(1962) - Sganarel lékařem
(1962) - Deštivý den
(1961) - Dalskabáty hříšná ves aneb Zapomenutý čert (divadelní záznam)
(1960) - Osm hodin vlakem
(1960) - Neprovdaná paní Rosita
(1960) - Lucerna
(1959) - Chroust
(1958) - Zimní pohádka
(1957) - Intermezzo
(1957) - Bezejmenná hvězda

Jiří Bělka - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.4.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Bělka 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Bělka - scénárista, režisér

se narodil 7.4.1929 ve městě Narysov
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Bělka

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Jiří Bělka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
17°10’
 
LunaLuna:
Ryby
17°02’
 
MerkurMerkur:
Beran
6°41’
 
VenušeVenuše:
Býk
6°36’
R
MarsMars:
Rak
11°45’
 
JupiterJupiter:
Býk
14°35’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°30’
 
UranUran:
Beran
7°54’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°52’
R
PlutoPluto:
Rak
16°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
23°09’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°01’
 
CheirónCheirón:
Býk
8°20’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »