Jiří Císler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Císler

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
České Budějovice
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

Jiří Císler - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.2.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Císler 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jiří Císler
datum narození 4.2.1928
(herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun, instagram)

Jiří Císler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Komici na jedničku (TV seriál)
(2007) - Život je kabaret
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(1998) - Zpráva o sešlosti
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Úsměvy
(1996) - Jůhele neděle
(1994) - Třikrát baron Prášil (TV seriál)
(1993) - Strašidla a spol. (TV seriál)
(1993) - Respirium Tremens
(1993) - Deset malých běloušků
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Jak ševci zvedli vojnu pro červenou sukni
(1988) - Proces s vrahy Martynové
(1988) - O Kubovi a Stázině (TV seriál)
(1988) - My se vlka nebojíme
(1987) - Sychravé království
(1987) - Honza a tajemná Hastroška
(1987) - Hauři
(1987) - Drahá tetičko
(1986) - Zlá krev (TV seriál)
(1986) - Co takhle svatba, princi?
(1986) - Alžbetin dvor (TV seriál)
(1985) - Videostop
(1985) - Kavárnička dříve narozených
(1985) - Spící princ
(1985) - Pohádky pod sněhem
(1985) - Jestli jednou odejdu
(1984) - ABECEDA
(1984) - Slané pohádky (TV seriál)
(1984) - Paragrafy na kolech (TV seriál)
(1984) - Králi, já mám nápad
(1984) - Hloupá pohádka
(1984) - Bohyně krásy
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Silvestrovský aperitiv aneb Hybš hraje hercům
(1983) - Sešlost
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Tisícročná včela (TV seriál)
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - Samorost
(1983) - Prkýnkové želvy
(1983) - Princezny na trvalou
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Inzerát
(1983) - Hejtman z Kopníku (divadelní záznam)
(1983) - Anděl s ďáblem v těle
(1982) - Žhářka
(1982) - Za humny je drak
(1982) - Společnost s ručením omezeným
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Hlavní výhra
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Doktorská pohádka
(1982) - Babička se zbláznila
(1981) - V divadélku pod věží
(1981) - Výhra admirála Kotrby
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Vdova po dvou mužích
(1981) - Školení
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Jak se peče štěstí
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Ten který dostává políčky
(1979) - Zlatí úhoři
(1979) - Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
(1979) - Inženýrská odysea (TV seriál)
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Knabe mit den 13 Vätern, Der (TV seriál)
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1970) - Ucho
(1963) - Krásná Galathea
(1962) - Poslední etapa

Jiří Císler - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.2.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Císler 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Císler - herec, režisér, komik, hudebník, dramatik, spisovatel, mistr sarkasmu, klaun

se narodil 4.2.1928 ve městě České Budějovice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Císler

Dnes se narodili
Spojené státy Wesley Snipes
(*1962) herec

Spojené státy Geraldine Chaplin
(*1944) herečka, tanečnice

Česká republika Bolek Polívka
(*1949) herec

Francie Louis de Funès
(*1914) herec, scénárista, režisér, komik

Česká republika Jan Budař
(*1977) herec


Jiří Císler
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
14°26’
 
LunaLuna:
Rak
27°48’
 
MerkurMerkur:
Ryby
1°34’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
7°49’
 
MarsMars:
Kozoroh
12°08’
 
JupiterJupiter:
Beran
2°21’
 
SaturnSaturn:
Střelec
16°51’
 
UranUran:
Beran
0°48’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°10’
R
PlutoPluto:
Rak
15°30’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°49’
R
Černá LunaLilith:
Štír
7°33’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°39’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Jeanne Moreau
(*1928 - 2017) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923 - 1964) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Antoine de Saint-Exupéry
(*1900 - 1944) prozaik, publicista a letec

Francie Denis Diderot
(*1713 - 1784) spisovatel, filozof

Spojené státy Andrew Johnson
(*1808 - 1875) 17. prezident usa



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »