Jiří Štrébl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Štrébl

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1958 (?)
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec

Jiří Štrébl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1958 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Štrébl 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jiří Štrébl
datum narození v roce *1958
(herec, instagram)

Jiří Štrébl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Polednice
(2016) - Pět mrtvých psů (TV seriál)
(2016) - Modré stíny (TV seriál)
(2016) - Drazí sousedé (TV seriál)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Správnej dres
(2015) - Případ pro exorcistu (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Místa
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Utrpení knížete Sternenhocha (divadelní záznam)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Srdce temnoty (divadelní záznam)
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)
(2013) - Petrolejové lampy (divadelní záznam)
(2013) - Nadváha, nedůležité: Neforemnost (divadelní záznam)
(2013) - Maria Stock
(2013) - Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
(2013) - Antiklimax (divadelní záznam)
(2012) - DonT Stop
(2011) - Alois Nebel
(2010) - Hlava-ruce-srdce
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Pouta
(2008) - Efekt přihlížejícího
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)
(2001) - Šípková Růženka (TV seriál)
(1999) - Nevěsta pro Paddyho
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1994) - Vlak
(1994) - Diamantové meče
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Nedělejte nic, pokud k tomu nemáte vážný důvod
(1988) - Proces s vrahy Martynové

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Štrébl 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Štrébl - herec

se narodil v roce *1958 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Štrébl

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Jiří Štrébl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
18°35’
 
LunaLuna:
Štír
21°47’
 
MerkurMerkur:
Střelec
8°50’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°35’
 
MarsMars:
Býk
25°36’
R
JupiterJupiter:
Štír
13°31’
 
SaturnSaturn:
Střelec
23°42’
 
UranUran:
Lev
16°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
5°02’
 
PlutoPluto:
Panna
4°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
20°43’
R
Černá LunaLilith:
Beran
29°22’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°45’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »