Jiří Štrébl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Štrébl

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1958 (?)
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Jiří Štrébl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1958 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Štrébl 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jiří Štrébl
datum narození v roce *1958
(herec, instagram)

Jiří Štrébl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Polednice
(2016) - Pět mrtvých psů (TV seriál)
(2016) - Modré stíny (TV seriál)
(2016) - Drazí sousedé (TV seriál)
(2015) - Vraždy v kruhu (TV seriál)
(2015) - Správnej dres
(2015) - Případ pro exorcistu (TV seriál)
(2015) - Policie Modrava (TV seriál)
(2015) - Labyrint (TV seriál)
(2015) - Doktor Martin (TV seriál)
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2015) - Atentát (TV seriál)
(2014) - Místa
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Utrpení knížete Sternenhocha (divadelní záznam)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Srdce temnoty (divadelní záznam)
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)
(2013) - Petrolejové lampy (divadelní záznam)
(2013) - Nadváha, nedůležité: Neforemnost (divadelní záznam)
(2013) - Maria Stock
(2013) - Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Blonďatá bestie v blázinci (divadelní záznam)
(2013) - Antiklimax (divadelní záznam)
(2012) - DonT Stop
(2011) - Alois Nebel
(2010) - Hlava-ruce-srdce
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Pouta
(2008) - Efekt přihlížejícího
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Prokletí rodu Baskervillů aneb Pozor zlý pes! (divadelní záznam)
(2001) - Šípková Růženka (TV seriál)
(1999) - Nevěsta pro Paddyho
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1994) - Vlak
(1994) - Diamantové meče
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy: Podržel souseda
(1991) - Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1991) - Nedělejte nic, pokud k tomu nemáte vážný důvod
(1988) - Proces s vrahy Martynové

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Štrébl 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Štrébl - herec

se narodil v roce *1958 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Štrébl

Dnes se narodili
Velká Británie Kristin Scott Thomas
(*1960) herečka

Velká Británie Alfred Molina
(*1953) herec

Spojené státy Bob Dylan
(*1941) zpěvák

Česká republika Leona Machálková
(*1967) zpěvačka

Česká republika Vladimír Šmicer
(*1973) fotbalista


Jiří Štrébl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
18°35’
 
LunaLuna:
Štír
21°47’
 
MerkurMerkur:
Střelec
8°50’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°35’
 
MarsMars:
Býk
25°36’
R
JupiterJupiter:
Štír
13°31’
 
SaturnSaturn:
Střelec
23°42’
 
UranUran:
Lev
16°18’
 
NeptunNeptun:
Štír
5°02’
 
PlutoPluto:
Panna
4°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
20°43’
R
Černá LunaLilith:
Beran
29°22’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
17°45’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Duke Ellington
(*1899 - 1974) skladatel, pianista, dirigent

Česká republika Petr Muk
(*1965 - 2010) zpěvák

Spojené státy John Nash
(*1928 - 2015) americký matematik, oblast diferenciální geometrie

Velká Británie Burt Kwouk
(*1930 - 2016) herec

Spojené státy Guy Kibbee
(*1882 - 1956) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »