Jiří Vanýsek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Vanýsek

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Jiří Vanýsek - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Vanýsek 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jiří Vanýsek
datum narození v roce *1944
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Jiří Vanýsek - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Čtenářský deník
(2006) - Cesty
(2005) - Neviditelná pouta
(2005) - Hledání pevného bodu
(2004) - Ženy to mají těžší
(2004) - Manželky s vůní dálek
(2003) - Rodinné křižovatky
(2003) - Taťka
(2003) - Komediograf (TV seriál)
(2003) - Janek nad Janky
(2002) - Marta padesátiletá
(2001) - Herecký poločas Miroslava Donutila aneb Ještě pořád se něco děje...
(2001) - Nápisy 1989
(2001) - Lidoví vypravěči
(2001) - Folklór a pop
(2001) - Dětský a studentský folklór 1 - 3
(2001) - Anekdota - lidová tvořivost doby
(2000) - Šelepka hraje a zpívá
(1999) - Koncert titánů swingu
(1999) - Osudy piva
(1999) - Géniové, blázni, pábitelé: Svět Olka Vašici
(1999) - Žena sluncem oděná
(1999) - Tohle jsem já... (TV seriál)
(1999) - Chatař
(1998) - Nádherná léta na Provázku
(1998) - Systém Jarda Král
(1998) - Cestování s dětmi (TV seriál)
(1998) - Andělé
(1997) - Cimrmani
(1997) - Smrt v posledním okamžiku
(1996) - Géniové, blázni a pábitelé (TV seriál)
(1996) - Blokáda
(1995) - Růžemi navštívený
(1995) - Potopa
(1995) - Po letech
(1993) - Pod lisem lásky
(1993) - Zobani
(1993) - Veliká stavba
(1991) - Čtení na dobrou noc
(1991) - Jazz klub (koncert)
(1991) - Hlava nebo orel
(1991) - Báseň v cizím bytě
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Černá Fortuna
(1990) - Škvorečtí v Brně
(1990) - Dvě setkání s Věrou Kunderovou
(1989) - Sólo pro jeden dech
(1989) - Recitál Wabi Daňka (koncert)
(1989) - Podivné premiéry
(1988) - Pozvání na výlet aneb Zachariáš a Vilém
(1988) - Zkušební doba
(1988) - Jednou za život
(1988) - Chirurgie
(1988) - Experiment profesora Rousse
(1987) - Za svědka půjde počítač
(1987) - Svobodárna
(1987) - Ňouma
(1984) - Zjasnělá noc
(1984) - Víc než případ
(1984) - Teta
(1984) - Narozeniny
(1984) - Kufr
(1984) - Džínsy
(1984) - Divočák
(1984) - Brigáda
(1983) - Písničky Divadla na Provázku
(1983) - Slivovice
(1983) - Léto bez dovolené
(1983) - Klíče
(1982) - Zloděj
(1982) - Vokno
(1982) - Taktika
(1982) - Náledí
(1982) - Lucka
(1982) - Kouzelnice
(1982) - Kaskadér
(1982) - Chemik
(1982) - Dopis
(1982) - Angličanka
(1981) - Sporák
(1981) - Obraz
(1981) - Elektřina
(1980) - Tetinka
(1980) - Rváč
(1980) - Paruka
(1980) - Lázně
(1980) - Kaktus
(1980) - Facka
(1980) - Detektiv
(1979) - Rozhodčí
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1979) - Filip
(1979) - Brok
(1978) - Tréma
(1978) - Co se v mládí naučíš
(1978) - Aktovka
(1977) - Případ hodného vedoucího
(1975) - Tango
(1975) - Přebytečná pravda
(1975) - Potulné pohádkové divadlo
(1974) - Potulné pohádkové divadlo
(1972) - Veselá je dědina
(1972) - Venca
(1972) - Chvíle
(1972) - Co je to ta koule žlutá
(1971) - Poloviční kouzelníci
(1970) - Ovčáci
(1970) - Na Rusavě
(1970) - Lancelot a Alexandrína
(1969) - Univerzita padesátiletá
(1969) - Chodníčky větrných Krajánků
(1969) - Cesta, která vede nikam

Jiří Vanýsek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jiří Vanýsek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Vanýsek 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Vanýsek - režisér, scénárista, herec

se narodil v roce *1944 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Vanýsek

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Jiří Vanýsek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°32’
 
LunaLuna:
Blíženci
9°57’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°35’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
7°44’
 
MarsMars:
Blíženci
8°13’
 
JupiterJupiter:
Lev
23°11’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
19°57’
R
UranUran:
Blíženci
4°51’
R
NeptunNeptun:
Váhy
4°01’
R
PlutoPluto:
Lev
7°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°24’
R
Černá LunaLilith:
Lev
28°17’
 
CheirónCheirón:
Panna
14°43’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
8xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »