Jitka Ježková wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jitka Ježková

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1978 (?)
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herečka

Jitka Ježková - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1978 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jitka Ježková 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jitka Ježková
datum narození v roce *1978
(herečka, instagram)

Jitka Ježková - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rapl (TV seriál)
(2016) - Hlasy
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2014) - Zlínský festivalový galavečer 2014
(2014) - Obecní dům
(2014) - Intimity
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2012) - Srdce pro děti 2012
(2012) - Tady hlídám já
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2009) - Tescoma s chutí
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - O království z nudlí a štěstí bez konce
(2009) - Nespavost
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2007) - ROMing
(2006) - Čétéčko
(2006) - Po hlavě... do prdele
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - Všechnopárty
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - To nevymyslíš! (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Hodina tance a lásky
(2002) - Nevěsta s velkýma nohama
(2002) - Jak chutná láska
(2002) - Brucio nel vento
(2001) - Duch český (TV seriál)
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Početí mého mladšího bratra
(1998) - Sama doma
(1998) - Mladý chemik
(1998) - Ex offo
(1998) - Dceruška Růže
(1997) - Film o filmu: Báječná léta pod psa
(1997) - Siesta
(1997) - O perlové panně
(1997) - Báječná léta pod psa
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1995) - Když se slunci nedaří (TV seriál)
(1995) - Hra se smrtí
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Prima sezona (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jitka Ježková 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jitka Ježková - herečka

se narodila v roce *1978 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jitka Ježková

Dnes se narodili
Čína Donnie Yen
(*1963) herec, režisér, choreograf bojových scén

Francie Bourvil
(*1917) herec, zpěvák

Irsko Jonathan Rhys Meyers
(*1977) herec, model

Dánsko Nikolaj Coster-Waldau
(*1970) herec

Česká republika Janek Ledecký
(*1962) zpěvák, skladatel


Jitka Ježková
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
16°22’
 
LunaLuna:
Rak
5°13’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
7°53’
 
VenušeVenuše:
Rak
19°37’
 
MarsMars:
Lev
26°25’
 
JupiterJupiter:
Rak
10°30’
 
SaturnSaturn:
Lev
25°13’
 
UranUran:
Štír
13°05’
R
NeptunNeptun:
Střelec
16°57’
R
PlutoPluto:
Váhy
13°58’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°12’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°46’
 
CheirónCheirón:
Býk
7°50’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Barbara La Marr
(*1896) herečka

Francie Marcel Duchamp
(*1887) výtvarník, malíř, šachista

Česká republika Michael Kocáb
(*1954) zpěvák, hudební skladatel, politik

Venezuela Hugo Chávez
(*1954) venezuelský prezident

Velká Británie Leo Houlding
(*1980) britský horolozec, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sam Shepard
(*1943 - 2017) herec, dramatik, divadelní a filmový režisér

Velká Británie Bob Hope
(*1903 - 2003) herec

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814 - 1841) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Portugalsko António Salazar
(*1889 - 1970) politik, diktátor, bývalý ministerský předseda a později prezident Portugalska

Spojené státy Gertrude Stein
(*1874 - 1946) americko-francouzská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »