Joe Penny wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joe Penny
(Joseph Edward Penny Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.6. 1956 - 05:00h
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Joe Penny - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
24.6.1956 - 05:00  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.6.1956 - 04:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°12' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joe Penny 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Joe Penny
datum narození 24.6.1956
(herec, instagram)

Joe Penny - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Last Night Inn
(2011) - Osudná schůzka
(2008) - Jane Doeová: Oči
(2007) - Ve spárech Gargoylů
(2007) - Jane Doeová: Pouta, která spojují
(2007) - Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa
(2006) - Jane Doeová: Tvrdší dopad
(2006) - Jane Doeová: Ano, vzpomínám si
(2005) - Threshold (TV seriál)
(2005) - Jane Doeová: Zmizení
(2005) - Jane Doeová: Jiná tvář
(2005) - Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí
(2005) - Jane Doeová: Deklarace nezávislosti
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - AT13 zasahuje: Šachmat
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Two Against Time
(2002) - Malý jednorožec
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - AT13 zasahuje: Útok v Kapském městě
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Jack of Hearts
(2000) - Ďábelská hra
(1999) - Twice in a Lifetime (TV seriál)
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Rodina policajtů III
(1999) - Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
(1999) - BitterSweet
(1997) - Vetřelec v mém domě
(1997) - Rodina policajtů II
(1996) - She Woke Up Pregnant
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Double Jeopardy
(1995) - Young at Heart
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - The Disappearance of Vonnie
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Nebezpečí lásky
(1990) - Smrtící skalpel
(1989) - The Pat Sajak Show
(1988) - Vražedný šepot
(1987) - Roses Are for the Rich
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Blood Vows: The Story of a Mafia Wife
(1986) - Perry Mason: Případ střílejícího herce
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1984) - Riptide (TV seriál)
(1983) - Savage in the Orient
(1983) - Lottery! (TV seriál)
(1982) - Tucker's Witch (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - Trhák
(1981) - Lifepod
(1981) - Krvavé narozeniny
(1981) - Gangster Wars
(1981) - The Gangster Chronicles (TV seriál)
(1981) - Flamingo Road (TV seriál)
(1980) - The Gossip Columnist
(1979) - Samurai
(1979) - Paris (TV seriál)
(1979) - The Girls in the Office
(1979) - Archie Bunker's Place (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Our Winning Season
(1978) - Mother, Juggs & Speed
(1978) - Death Moon
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - Forever Fernwood (TV seriál)
(1977) - Delta County, U.S.A.
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.6.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joe Penny 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joe Penny - herec

se narodil 24.6.1956 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joe Penny

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Joe Penny
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
2°36’
12
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°31’
7
 
MerkurMerkur:
Blíženci
10°28’
12
 
VenušeVenuše:
Blíženci
29°35’
12
R
MarsMars:
Ryby
10°46’
10
 
JupiterJupiter:
Lev
27°38’
3
 
SaturnSaturn:
Štír
27°11’
6
R
UranUran:
Lev
0°44’
2
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°42’
5
R
PlutoPluto:
Lev
26°37’
3
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°49’
6
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
22°19’
8
 
CheirónCheirón:
Vodnář
10°56’
9
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
14°28’
7
Domy:
Rak
4°34’
Kozoroh
4°34’
2:
Rak
20°36’
8:
Kozoroh
20°36’
3:
Lev
7°51’
9:
Vodnář
7°51’
Lev
29°59’
Vodnář
29°59’
5:
Váhy
2°46’
Beran
2°46’
6:
Štír
20°27’
Býk
20°27’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
2°16’
11
Slun./Luna:
Beran
7°33’
11


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »