Joe Santos wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joe Santos
(Joseph Minieri)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Joe Santos - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.6.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joe Santos 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Joe Santos
datum narození 9.6.1931
(herec, instagram)

Joe Santos - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Chronic
(2001) - Vězeň
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2000) - Hammerlock
(2000) - Dvojník
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads
(1998) - The Right Way
(1997) - The Postman - Posel budoucnosti
(1997) - The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda
(1996) - The Rockford Files: Punishment and Crime
(1996) - The Rockford Files: If the Frame Fits...
(1996) - The Rockford Files: Godfather Knows Best
(1996) - The Rockford Files: Friends and Foul Play
(1995) - The Rockford Files: A Blessing in Disguise
(1994) - The Rockford Files: I Still Love L.A.
(1994) - Porota
(1994) - Art Deco Detective
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Bakersfield P.D. (TV seriál)
(1992) - Sinatra
(1992) - Prachy
(1991) - Poslední skaut
(1991) - Deadly Desire
(1990) - Stařec a moře
(1990) - Pomsta
(1990) - Poldové a lupiči
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Beverly Hills Brats
(1988) - Deadline: Madrid
(1986) - Superior Court (TV seriál)
(1986) - The Education of Allison Tate
(1986) - Adderly (TV seriál)
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Strach v New Yorku
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Jessie (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Cover Up (TV seriál)
(1984) - Americký mogul
(1984) - a.k.a. Pablo (TV seriál)
(1983) - Létající oko
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - The Greatest American Hero (TV seriál)
(1980) - Power
(1980) - Me and Maxx (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - The Hustler of Muscle Beach
(1979) - The 31st Annual Primetime Emmy Awards
(1979) - Trapper John, M.D. (TV seriál)
(1979) - Eischied (TV seriál)
(1978) - David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1976) - Selling of Vince D'Angelo
(1976) - A Matter of Wife... and Death
(1976) - Letka černých ovcí (TV seriál)
(1975) - Joe Forrester (TV seriál)
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Nevěsta pro Zandyho
(1974) - A Knife for the Ladies
(1974) - The Girl on the Late, Late Show
(1973) - Match Game 73
(1973) - Toma (TV seriál)
(1973) - Šéf je mrtvý
(1973) - Shamus
(1973) - Přátelé Eddieho Coylea
(1973) - Nightside
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - The Blue Knight
(1973) - Blade
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Shaft skóruje
(1972) - Legenda o Charleym
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1971) - Panika v Needle Parku
(1971) - Banda, která neuměla pořádně střílet
(1969) - Room 222 (TV seriál)
(1968) - Detektiv
(1967) - My Body Hungers
(1966) - Moonlighting Wives
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - Flesh and Lace
(1964) - Warm Nights and Hot Pleasures
(1964) - Carol for Another Christmas
(1958) - Naked City (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.6.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joe Santos 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joe Santos - herec

se narodil 9.6.1931 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joe Santos

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Joe Santos
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
17°40’
 
LunaLuna:
Beran
1°07’
 
MerkurMerkur:
Býk
27°03’
 
VenušeVenuše:
Býk
23°23’
 
MarsMars:
Lev
29°24’
 
JupiterJupiter:
Rak
21°53’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
22°13’
R
UranUran:
Beran
18°31’
 
NeptunNeptun:
Panna
3°10’
 
PlutoPluto:
Rak
19°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
11°09’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
23°32’
 
CheirónCheirón:
Býk
20°42’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »