Joel Edgerton wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joel Edgerton

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Melbourne, Victoria
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec, filmový producent

Joel Edgerton - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
23.6.1974 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joel Edgerton 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Joel Edgerton
datum narození 23.6.1974
(herec, filmový producent, instagram)

Joel Edgerton - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Double Hour
(2017) - American Express
(2016) - Midnight Special
(2016) - Loving
(2015) - Unity
(2015) - Life
(2015) - Jane Got a Gun
(2015) - Dárek
(2015) - Black Mass: Špinavá hra
(2014) - EXODUS: Bohové a králové
(2013) - Velký Gatsby
(2013) - Felony
(2012) - Duquesne Whistle (hudební videoklip)
(2012) - 30 minut po půlnoci
(2012) - Neobyčejný život Timothyho Greena
(2012) - Kdybys tu byl
(2011) - Fighting Fear
(2011) - Warrior
(2011) - Věc: Počátek
(2011) - Monkeys
(2010) - The Thief
(2010) - Legenda o sovích strážcích
(2010) - Království zvěrstev
(2009) - Inside the Square
(2009) - The Waiting City
(2009) - Separation City
(2008) - $9.99
(2008) - Za hranou
(2008) - Acolytes
(2007) - Šepot
(2007) - Pavouk
(2007) - Kuše
(2007) - Dangerous (TV seriál)
(2006) - Sejmi eso
(2006) - Nezvaný host
(2005) - 20 to 1 (TV seriál)
(2005) - Blood on the Land: The Making of a King
(2005) - Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
(2005) - The Mysterious Geographic Explorations of Jasper Morello
(2005) - The IF Thing
(2004) - At the Movies
(2004) - Král Artuš
(2003) - Nepíchejte do Frankieho
(2003) - Ned Kelly
(2002) - Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
(2002) - Dossa and Joe (TV seriál)
(2002) - Dokonalá loupež
(2001) - The Secret Life of Us
(2001) - Saturn's Return
(2001) - The Pitch
(2001) - Náš tajný život (TV seriál)
(2000) - Zatracení rebelové
(2000) - Tři panáci
(2000) - Gate
(1999) - Secret Men's Business
(1999) - Erskineville Kings
(1999) - Dogwatch
(1998) - Praise
(1998) - Never Tell Me Never
(1998) - Bloodlock
(1996) - Sluneční šíp
(1996) - Loaded

Joel Edgerton - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Joel Edgerton - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Joel Edgerton - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.6.1974 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joel Edgerton 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joel Edgerton - herec, filmový producent

se narodil 23.6.1974 ve městě Melbourne, Victoria, Austrálie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joel Edgerton

Dnes se narodili
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Joel Edgerton
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
1°38’
 
LunaLuna:
Lev
17°40’
 
MerkurMerkur:
Rak
12°32’
R
VenušeVenuše:
Býk
27°03’
 
MarsMars:
Lev
8°51’
 
JupiterJupiter:
Ryby
17°32’
 
SaturnSaturn:
Rak
7°25’
 
UranUran:
Váhy
23°41’
R
NeptunNeptun:
Střelec
7°36’
R
PlutoPluto:
Váhy
4°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°44’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
4°37’
 
CheirónCheirón:
Beran
23°58’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Peterka
(*1922 - 2016) herec, představitel Krakonoše

Česká republika Petr Hapka
(*1944 - 2014) herec, zpěvák a hudební skladatel

Kuba Fidel Castro
(*1926 - 2016) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »