John Amos wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Amos
(John A. Amos)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Newark, New Jersey
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec

John Amos - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.12.1939 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Amos 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
John Amos
datum narození 27.12.1939
(herec, instagram)

John Amos - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Norman Lear: Just Another Version of You
(2016) - Devotion
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2015) - Tamales and Gumbo
(2015) - Strawberries for the Homeless
(2015) - Bad Ass 3
(2014) - Act of Faith
(2012) - Zombie Hamlet
(2012) - Untitled Martin Lawrence Project
(2012) - Tajný agent v sukni
(2010) - Lean Like a Cholo
(2009) - The Law
(2008) - Speechless
(2007) - Hauntsville
(2007) - Ascension Day
(2006) - Satanův měsíc
(2006) - Muži na stromech (TV seriál)
(2006) - Dr. Dolittle 3
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Boj se stínem
(2004) - Countdown
(2003) - I Love the '70s (TV seriál)
(2003) - The Watermelon Heist
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2003) - All About the Andersons (TV seriál)
(2002) - Ralph Ellison: An American Journey
(2001) - All Over Again
(2000) - Something to Sing About
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Odchody a návraty
(1998) - Klub hráčů
(1997) - A Woman Like That
(1997) - The Rockford Files: Shoot-Out at the Golden Pagoda
(1995) - V dobrém i zlém
(1995) - Hologram Man
(1994) - 704 Hauser (TV seriál)
(1993) - The Black Cat
(1993) - Noční past
(1992) - Mac
(1991) - Without a Pass
(1991) - Ricochet: Odražená střela
(1991) - Clippers
(1990) - Smrtonosná past 2
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - Dvě ďábelské oči
(1989) - Kriminál
(1988) - Cesta do Ameriky
(1988) - Bonanza: The Next Generation
(1985) - Vítězové
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Tanec trpaslíků
(1982) - Pán šelem
(1980) - Dotek lásky
(1980) - Alcatraz: The Whole Shocking Story
(1979) - Willa
(1979) - Mr. Dugan (TV seriál)
(1978) - Cops and Robin
(1977) - Kořeny (TV seriál)
(1976) - Future Cop
(1976) - Future Cop (TV seriál)
(1975) - Udělejme to znovu
(1974) - Good Times (TV seriál)
(1973) - The President's Plane Is Missing
(1973) - Nejlepší atlet světa
(1971) - Vanishing Point
(1971) - The Funny Side (TV seriál)
(1971) - Sweet Sweetback's Badassss Song
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
John Amos - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1947) Lillian Lehman - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1954) Ella Joyce

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Země)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.12.1939 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Amos 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Amos - herec

se narodil 27.12.1939 ve městě Newark, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Amos

Dnes se narodili
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


John Amos
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
4°50’
 
LunaLuna:
Rak
18°27’
 
MerkurMerkur:
Střelec
15°48’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
2°43’
 
MarsMars:
Ryby
24°55’
 
JupiterJupiter:
Beran
0°39’
 
SaturnSaturn:
Beran
24°24’
R
UranUran:
Býk
18°22’
R
NeptunNeptun:
Panna
25°31’
 
PlutoPluto:
Lev
2°20’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
25°47’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°30’
 
CheirónCheirón:
Rak
17°52’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Lucie Vondráčková
(*1980) herečka, zpěvačka, textařka, dabérka, moderátorka

Česká republika Petra Kvitová
(*1990) tenistka

Německo Hermann Meyer
(*1947) astrolog

Německo Timo Boll
(*1981) stolní tenista

Velká Británie Clive Burr
(*1957) bubeník kapely Iron Maiden


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Stanley Kubrick
(*1928 - 1999) scénárista, režisér

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929 - 2018) herec, dabér

Itálie Damiano Damiani
(*1922 - 2013) režisér, herec

Slovensko Valerie Čižmárová
(*1952 - 2005) herečka, zpěvačka

Francie Henri Decaë
(*1915 - 1987) skladatel, kameraman



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »