John Beal wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Beal
(James Alexander Bliedung)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Joplin, Missouri
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
26.4.1997 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

John Beal - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.8.1909 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Beal 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
John Beal
datum narození 13.8.1909
(herec, instagram)

John Beal - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1999) - Hollywood a Bible
(1993) - Firma
(1990) - The Kid Who Loved Christmas
(1983) - Amityville - Dům hrůzy
(1979) - Jennifer: Příběh jedné ženy
(1977) - Eleanor and Franklin: The White House Years
(1976) - The Adams Chronicles (TV seriál)
(1975) - The Legend of Lizzie Borden
(1974) - The House That Cried Murder
(1969) - This Town Will Never Be the Same
(1968) - A Case of Libel
(1966) - Dark Shadows (TV seriál)
(1964) - Another World (TV seriál)
(1960) - Ten Who Dared
(1960) - Road to Reality (TV seriál)
(1959) - The Sound and the Fury
(1957) - The Vampire
(1957) - That Night!
(1953) - The Trip to Bountiful
(1953) - The Philip Morris Playhouse (TV seriál)
(1953) - Remains to Be Seen
(1952) - My Six Convicts
(1949) - Song of Surrender
(1949) - Chicago Deadline
(1949) - Alimony
(1948) - Studio One (TV seriál)
(1948) - So Dear to My Heart
(1947) - Messenger of Peace
(1947) - Key Witness
(1943) - Photographic Intelligence for Bombardment Aviation
(1943) - The First Motion Picture Unit
(1943) - Let's Have Fun
(1943) - Hranice temnoty
(1942) - Stand by All Networks
(1942) - One Thrilling Night
(1942) - Atlantic Convoy
(1941) - Picture People No. 3: Hobbies of the Stars
(1941) - Ellery Queen and the Perfect Crime
(1941) - Doctors Don't Tell
(1939) - The Cat and the Canary
(1939) - The Great Commandment
(1938) - The Arkansas Traveler
(1938) - I Am the Law
(1938) - Brána sedmi moří
(1937) - We Who Are About to Die
(1937) - The Man Who Found Himself
(1937) - Madame X
(1937) - Double Wedding
(1937) - Danger Patrol
(1937) - Border Cafe
(1937) - Beg, Borrow or Steal
(1936) - M'Liss
(1935) - Zlomená srdce
(1935) - Laddie
(1935) - Bídníci
(1934) - The Little Minister
(1934) - Hat, Coat, and Glove
(1933) - Another Language

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.8.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Beal 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Beal - herec

se narodil 13.8.1909 ve městě Joplin, Missouri, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Beal

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


John Beal
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
20°03’
 
LunaLuna:
Rak
21°19’
 
MerkurMerkur:
Lev
29°15’
 
VenušeVenuše:
Panna
18°28’
 
MarsMars:
Beran
6°09’
 
JupiterJupiter:
Panna
17°20’
 
SaturnSaturn:
Beran
23°10’
R
UranUran:
Kozoroh
17°52’
R
NeptunNeptun:
Rak
18°03’
 
PlutoPluto:
Blíženci
26°32’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
13°12’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
5°39’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
25°58’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »