John Cale wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Cale

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Garnant
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
zpěvák, skladatel, pianista

John Cale - Horoskop, Vztahy, Skladatelská filmografie

Datum narození:
9.3.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Cale 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
John Cale
datum narození 9.3.1942
(zpěvák, skladatel, pianista, instagram)

John Cale - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - John Cale - Close Watch (hudební videoklip)
(2014) - John Cale - If You Were Still Around (hudební videoklip)
(2013) - The Abigails - Nobody But You (hudební videoklip)
(2013) - Mark Lanegan - I'm Not the Loving Kind (hudební videoklip)
(2012) - John Cale - Welcome To Nookie Wood (hudební videoklip)
(2012) - John Cale - Face to the Sky (hudební videoklip)
(2011) - John Cale: Whaddya Mean by That (hudební videoklip)
(2011) - John Cale - Catastrofuk (hudební videoklip)
(2011) - Un été brûlant
(2011) - Sport pro holky
(2009) - Dyddiau Du/Dark Days
(2009) - American Widow
(2006) - John Cale - Jumbo (In Tha Modern World) (hudební videoklip)
(2005) - John Cale - Perfect (hudební videoklip)
(2005) - About Face: The Story of the Jewish Refugee Soldiers of World War II
(2004) - Process
(2003) - Nové výjevy z Ameriky
(2003) - JC-03
(2003) - Con Man
(2003) - Y Mabinogi
(2003) - Rhinoceros Eyes
(2003) - Paříž
(2000) - Beautiful Mistake
(2000) - Saint-Cyr
(2000) - Love me
(2000) - Americké psycho
(2000) - Abschied - Brechts letzter Sommer
(1999) - Wisconsinský výlet za smrtí
(1999) - Le Vent de la nuit
(1999) - Die Jungfrau
(1998) - Někde ve městě
(1997) - Vysněná Amerika
(1997) - Rhinoceros Hunting In Budapest
(1996) - Střelila jsem Andyho Warhola
(1996) - Basquiat
(1995) - Nezapomeň, že zemřeš
(1995) - Antártida
(1994) - Life Underwater
(1994) - Ah Pook Is Here
(1993) - Zrození lásky
(1992) - Primary Motive
(1991) - Paris s'éveille
(1990) - Brian Eno & John Cale - One Word (hudební videoklip)
(1990) - Songs for Drella
(1989) - Dick: A Film by Jo Menell
(1989) - The Houseguest
(1986) - Něco divokého
(1982) - Who Am I This Time?
(1981) - John Cale - Dead or Alive (hudební videoklip)
(1974) - Caged Heat
(1972) - Heat
(1971) - Women in Revolt
(1970) - Straight and Narrow
(1967) - Four Stars
(1966) - Mary for Mary
(1966) - Chelsea Girls
(1966) - Hedy
(1965) - Satisfaction

John Cale - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tony Conrad: Completely in the Present
(2016) - A Direct Action Story
(2016) - Love Twice
(2015) - John Cale - Close Watch (hudební videoklip)
(2015) - Better Than the Original: The Joy of the Cover Version
(2015) - A Day in the Life of Andy Warhol
(2014) - John Cale - If You Were Still Around (hudební videoklip)
(2014) - Ceny paměti národa
(2014) - Loop>>60Hz: Transmissions from the Drone Orchestra
(2014) - Lennon or McCartney
(2013) - The Bridge (TV seriál)
(2012) - John Cale - Welcome To Nookie Wood (hudební videoklip)
(2012) - John Cale - Face to the Sky (hudební videoklip)
(2011) - John Cale: Whaddya Mean by That (hudební videoklip)
(2011) - John Cale - Catastrofuk (hudební videoklip)
(2010) - Reyers laat
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Velvet Underground: Under Review
(2009) - Dyddiau Du/Dark Days
(2008) - Sedm epoch rocku (TV seriál)
(2008) - Salamandr
(2007) - Once Upon a Time in New York: the Birth of Hip Hop, Disco and Punk
(2007) - A Walk Into the Sea: Danny Williams and the Warhol Factory
(2006) - John Cale - Jumbo (In Tha Modern World) (hudební videoklip)
(2005) - John Cale - Perfect (hudební videoklip)
(2005) - Punk jako životní postoj
(2004) - The Culture Show
(2004) - Musikprogrammet - programmet om musik (TV seriál)
(2004) - Dal: Yma/Nawr
(2003) - Poprask
(2003) - Nové výjevy z Ameriky
(2003) - John Cale: Fragments of a Rainy Season (koncert)
(2003) - JC-03
(2002) - N[eon]
(2001) - Intimate Portrait: Betsey Johnson
(2001) - Andy Warhol - kompletní portrét
(2000) - Sonic Cinema
(2000) - The Making of Camgymeriad Gwych
(2000) - John Cale (koncert)
(2000) - Beautiful Mistake
(1998) - Lou Reed!
(1998) - John Cale
(1997) - The Jack Docherty Show
(1997) - HARDtalk
(1997) - Synesthesia (TV seriál)
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - Nico Icon
(1995) - Dancing in the Street (TV seriál)
(1995) - Dancing Barefoot
(1995) - Brian Wilson: I Just Wasn't Made for These Times
(1995) - Antártida
(1994) - Life Underwater
(1993) - The Mal Pope Show
(1993) - Jools's Hootenanny
(1993) - Velvet Underground: Velvet Redux Live MCMXCIII
(1993) - Curious: The Velvet Underground in Europe
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Later with Jools Holland
(1992) - Heno
(1991) - The Charlie Rose Show
(1990) - Brian Eno & John Cale - One Word (hudební videoklip)
(1990) - Nightline
(1990) - Words for the Dying
(1990) - Songs for Drella
(1989) - Wonderland USA
(1989) - The Houseguest
(1988) - Sunday Night
(1988) - Lunettes noires pour nuits blanches
(1987) - Nulle part ailleurs
(1987) - Put More Blood Into the Music
(1985) - The Equalizer (TV seriál)
(1984) - Musik Convoy
(1982) - Late Night with David Letterman
(1981) - John Cale - Dead or Alive (hudební videoklip)
(1978) - The South Bank Show
(1974) - Rockpalast
(1967) - The Velvet Underground in Boston
(1967) - Exploding Plastic Inevitable
(1967) - Four Stars
(1966) - The Velvet Underground and Nico
(1966) - The Velvet Underground and Nico: Super 8 Films
(1966) - The Velvet Underground Tarot Cards
(1966) - The Velvet Underground Eat Lunch
(1966) - The Bob Dylan Story
(1966) - Moe Gets Tied Up
(1966) - Sunday Morning
(1966) - Screen Test #4
(1966) - Screen Test #3
(1965) - Venus in Furs
(1965) - Satisfaction
(1965) - Dirt
(1964) - Week in Week Out (TV seriál)
(1952) - I've Got a Secret

John Cale - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Cale - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1942) Betsey Johnson - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1938) Nico

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.3.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Cale 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Cale - zpěvák, skladatel, pianista

se narodil 9.3.1942 ve městě Garnant, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Cale

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Arnold
(*1959) herec, komik

Česká republika Milan Mejla Hlavsa
(*1951) kytarista, zpěvák

Polsko Andrzej Wajda
(*1926) režisér

Spojené státy Shaquille O'Neal
(*1972) herec, rapper, basketbalista

Česká republika Robert Rosenberg
(*1975) pornoherec, režisér, rapper


John Cale
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
18°17’
 
LunaLuna:
Střelec
12°46’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
20°59’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°10’
 
MarsMars:
Blíženci
1°16’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°03’
 
SaturnSaturn:
Býk
23°28’
 
UranUran:
Býk
26°50’
 
NeptunNeptun:
Panna
28°47’
R
PlutoPluto:
Lev
3°45’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°16’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°49’
 
CheirónCheirón:
Lev
9°00’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Eva Holubová
(*1959) herečka

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940) herec, komik, spisovatel, humorista

Velká Británie Rachel Weisz
(*1970) herečka

Německo Reinhard Heydrich
(*1904) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Spojené státy Peter Sarsgaard
(*1971) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Nelson Eddy
(*1901 - 1967) herec

Spojené státy Nancy Davis Reagan
(*1921 - 2016) herečka, první dáma USA

Spojené státy Louisa May Alcott
(*1832 - 1888) spisovatelka, prozaička

Česká republika Antonín Čermák
(*1873 - 1933) americký politik českého původu

Česká republika Karel Hugo Hilar
(*1885 - 1935) režisér, dramatik, básník, prozaik, kritik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »