John Deacon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Deacon
(John Richard Deacon)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Leicester, Anglie
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
kytarista, klavírista, baskytarista

John Deacon - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.8.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Deacon 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
John Deacon
datum narození 19.8.1951
(kytarista, klavírista, baskytarista, instagram)

John Deacon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Queen: These Are Days Of Our Live
(2009) - Pop Galerie Reloaded (TV seriál)
(2007) - Queen Rock Montreal 1981 (koncert)
(2007) - Queen Rock Montreal & Live Aid (koncert)
(2004) - Queen on Fire: Live at the Bowl (koncert)
(2003) - Queen: Greatest Video Hits Volume Two (hudební videoklip)
(2002) - Queen: Greatest Video Hits Volume One (hudební videoklip)
(2000) - Freddie Mercury: Nevýslovný příběh
(1999) - Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael (hudební videoklip)
(1999) - Queen's Greatest Flix III
(1998) - Queen: Greatest Flix I & II
(1995) - Champions of the World
(1992) - Freddie Mercury: In My Defence (hudební videoklip)
(1992) - Queen's Greatest Hits (koncert)
(1992) - Queen Live in Japan (koncert)
(1992) - The Freddie Mercury Tribute: Concert for AIDS Awareness (koncert)
(1992) - Classic Queen
(1991) - Queen: The Show Must Go On (hudební videoklip)
(1991) - Queen: Innuendo (hudební videoklip)
(1991) - Queen: The Days of Our Lives
(1991) - Greatest Flix II
(1989) - Queen: The Miracle (hudební videoklip)
(1989) - Queen: The Invisible Man (hudební videoklip)
(1989) - Queen: Scandal (hudební videoklip)
(1989) - Queen: I Want It All (hudební videoklip)
(1989) - Queen: Breakthru (hudební videoklip)
(1989) - Queen - Rare Live: A Concert Through Time and Space
(1988) - Queen: Live at Hammersmith Odeon (koncert)
(1987) - Queen v Budapešti (koncert)
(1987) - The Magic Years, Vol. 3
(1987) - The Magic Years, Vol. 2
(1987) - The Magic Years, Vol. 1
(1986) - Queen: Who Wants to Live Forever (hudební videoklip)
(1986) - Queen: Princes of the Universe (hudební videoklip)
(1986) - Queen: Friends Will Be Friends (hudební videoklip)
(1986) - Queen: A Kind of Magic (hudební videoklip)
(1986) - Queen ve Wembley (koncert)
(1985) - Queen: One Vision (hudební videoklip)
(1985) - Greenpeace Non-toxic Video Hits (hudební videoklip)
(1985) - We Are the Champions (koncert)
(1985) - Queen Live in Rio (koncert)
(1985) - Live Aid (koncert)
(1984) - Queen: Radio Ga Ga (hudební videoklip)
(1984) - Queen: I Want to Break Free (hudební videoklip)
(1984) - Queen: It's a Hard Life (hudební videoklip)
(1984) - Queen: Hammer to Fall (hudební videoklip)
(1982) - Queen: Staying Power (hudební videoklip)
(1982) - Queen: Las Palabras de Amor (hudební videoklip)
(1982) - Queen: Calling All Girls (hudební videoklip)
(1982) - Queen: Body Language (hudební videoklip)
(1982) - Queen: Back Chat (hudební videoklip)
(1982) - We Will Rock You: Queen Live In Concert (koncert)
(1981) - Greatest Flix
(1980) - Queen: Save Me (hudební videoklip)
(1980) - Queen: Play the Game (hudební videoklip)
(1980) - Queen: Flash (hudební videoklip)
(1980) - Queen: Another One Bites the Dust (hudební videoklip)
(1979) - Queen: Don't Stop Me Now (hudební videoklip)
(1979) - Queen: Crazy Little Thing Called Love (hudební videoklip)
(1978) - Queen: Spread Your Wings (hudební videoklip)
(1978) - Queen: Fat Bottomed Girls (hudební videoklip)
(1978) - Queen: Bicycle Race (hudební videoklip)
(1977) - Queen: We Will Rock You (hudební videoklip)
(1977) - Queen: We Are the Champions (hudební videoklip)
(1977) - Queen: Tie Your Mother Down (hudební videoklip)
(1977) - Queen: Good Old-Fashioned Lover Boy (hudební videoklip)
(1976) - Queen: You're My Best Friend (hudební videoklip)
(1976) - Queen: Somebody to Love (hudební videoklip)
(1975) - Queen: Now I'm Here (hudební videoklip)
(1975) - Queen: Love of My Life (hudební videoklip)
(1975) - Queen: Bohemian Rhapsody (hudební videoklip)
(1975) - Live at the Rainbow (koncert)
(1975) - Queen: A Night in Bohemia (koncert)
(1974) - Queen: Liar (hudební videoklip)
(1974) - Queen: Killer Queen (hudební videoklip)
(1973) - Queen: Keep Yourself Alive (hudební videoklip)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.8.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Deacon 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Deacon - kytarista, klavírista, baskytarista

se narodil 19.8.1951 ve městě Leicester, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Deacon

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


John Deacon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
25°41’
 
LunaLuna:
Ryby
27°09’
 
MerkurMerkur:
Panna
14°58’
R
VenušeVenuše:
Panna
17°34’
R
MarsMars:
Lev
0°40’
 
JupiterJupiter:
Beran
13°47’
R
SaturnSaturn:
Váhy
0°37’
 
UranUran:
Rak
12°23’
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°26’
 
PlutoPluto:
Lev
19°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
10°34’
R
Černá LunaLilith:
Rak
5°16’
 
CheirónCheirón:
Střelec
26°54’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »