John Diehl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Diehl

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Cincinnati, Ohio
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

John Diehl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.5.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Diehl 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
John Diehl
datum narození 1.5.1950
(herec, instagram)

John Diehl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Resilient 3D
(2016) - The North Star
(2015) - Forever
(2014) - A Long Way Off
(2014) - A Strong Collected Spirit
(2013) - Singularity Principle
(2012) - Swerve
(2012) - The Obama Effect
(2012) - Gabe the Cupid Dog
(2012) - Apartment 1303 3D
(2011) - Přirozený výběr
(2011) - Burn Notice: The Fall of Sam Axe
(2010) - Cesta nikam
(2009) - Henry Lee Lucas: Sériový vrah a lhář
(2009) - Gary's Walk
(2009) - Follow the Prophet
(2008) - Šťastlivci
(2006) - Toulavý anděl
(2006) - Running Out of Time in Hollywood
(2006) - Odvrácená strana Jericha
(2006) - Jesse Stone: Smrt v jezeře
(2006) - Jericho (TV seriál)
(2006) - The House Is Burning
(2005) - Cizinec
(2004) - Stars and Stripes 2
(2004) - Stars and Stripes 1
(2004) - Země hojnosti
(2003) - Sázkaři
(2002) - Policejní odznak (TV seriál)
(2001) - Miami Vice: The E! True Hollywood Story
(2001) - The Zeros
(2001) - Pearl Harbor
(2001) - Jurský park 3
(2000) - Neodvolatelná mise
(2000) - Miluj mě
(2000) - Falling Like This
(2000) - Ďábel přichází
(1999) - Swap Meet
(1999) - Očistec
(1999) - Kdekoli, jen ne tady
(1998) - Rat Pack
(1998) - Hi-Lo Country
(1998) - Gang
(1998) - Davis Is Dead
(1997) - Tajný agent Jack T.
(1997) - Oběti
(1997) - Linie násilí
(1997) - Con Air
(1997) - Big City Blues
(1997) - Atentát
(1996) - Zvrhlosti žen
(1996) - Rodeo Joe
(1996) - Managua
(1996) - The Lazarus Man (TV seriál)
(1996) - Hrob
(1996) - Foxfire
(1996) - The Destiny of Marty Fine
(1996) - Čas zabíjet
(1996) - Color of a Brisk and Leaping Day
(1995) - Tři přání
(1995) - Požírač mozků
(1995) - Nixon
(1995) - Konec Divokého západu
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Téměř mrtví
(1994) - Nová éra
(1994) - Nebezpečný klient
(1994) - Hvězdná brána
(1993) - Volný pád
(1993) - The Paint Job
(1993) - Gettysburg
(1993) - Dálkové ovladače
(1992) - Prachy
(1992) - Mikey
(1991) - Trumpet #7
(1991) - Motorama
(1991) - Kickboxer 2 - Cesta zpátky
(1991) - Děvka
(1991) - A Climate for Killing
(1990) - Temná strana měsíce
(1990) - Cool Blue
(1990) - Blázinec
(1988) - Glitz
(1987) - Walker
(1987) - Hanojský Hilton
(1984) - Zákon města
(1984) - Miami Vice
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - Andílek
(1983) - Taxikáři
(1983) - Joysticks
(1983) - Hysterical
(1983) - Bláznivá dovolená
(1982) - The Ambush Murders
(1981) - Útěk z New Yorku
(1981) - Lampasy
(1980) - Prosba o lásku
(1980) - Nezaručená zpráva o válce
(1980) - A zase zamilovaná

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.5.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Diehl 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Diehl - herec

se narodil 1.5.1950 ve městě Cincinnati, Ohio, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Diehl

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


John Diehl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
10°32’
 
LunaLuna:
Štír
0°14’
 
MerkurMerkur:
Býk
27°18’
 
VenušeVenuše:
Ryby
25°20’
 
MarsMars:
Panna
22°02’
R
JupiterJupiter:
Ryby
2°44’
 
SaturnSaturn:
Panna
12°44’
R
UranUran:
Rak
2°06’
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°19’
R
PlutoPluto:
Lev
15°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°43’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°09’
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°03’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »