John Ericson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Ericson
(Joseph Meibes)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1926 - 09:45h
Místo:
Düsseldorf
Země:
Věk:
93 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

John Ericson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.9.1926 - 09:45  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.9.1926 - 08:45  
DE, Düsseldorf:
51°12' s.š., 6°47' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Ericson 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
John Ericson
datum narození 25.9.1926
(herec, instagram)

John Ericson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Havárie (TV seriál)
(2006) - Odvrácená strana Jericha
(1989) - Terč smrti
(1989) - Hardball (TV seriál)
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Poslední mise
(1984) - Airwolf (TV seriál)
(1983) - Automan (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - Nero Wolfe (TV seriál)
(1980) - Strašidla z Buxley Hall
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Alien Zone
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Crash!
(1976) - Hustler Squad
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1975) - Kumander agimat
(1975) - Barbary Coast (TV seriál)
(1974) - Prasečí farma
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Tenafly (TV seriál)
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Hawkins (TV seriál)
(1973) - Doc Elliot (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Bounty Man
(1972) - Assignment Vienna (TV seriál)
(1971) - Longstreet (TV seriál)
(1971) - Bedknobs and Broomsticks
(1969) - Testa o croce
(1969) - Medical Center (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - The Money Jungle
(1968) - The Destructors
(1968) - The Bamboo Saucer
(1967) - 7 de Pancho Villa, Los
(1967) - The Invaders (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1965) - Agente S 03: Operazione Atlantide
(1964) - 7 Faces of Dr. Lao
(1964) - Profiles in Courage (TV seriál)
(1963) - Vacation Playhouse (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - Io Semiramide
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Target: The Corruptors (TV seriál)
(1960) - Sotto dieci bandiere
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Pretty Boy Floyd
(1960) - The Chevy Mystery Show (TV seriál)
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Kraft Mystery Theater (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1958) - Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
(1958) - Day of the Badman
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - Oregon Passage
(1957) - Čtyřicet pušek
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Chevron Hall of Stars (TV seriál)
(1956) - The Cruel Tower
(1955) - The Return Of Jack Slade
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Star Stage (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Černý den v Black Rock
(1955) - Appointment with Adventure (TV seriál)
(1954) - The Student Prince
(1954) - Rhapsody
(1954) - Green Fire
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - Cavalcade of America (TV seriál)
(1951) - Teresa
(1951) - Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
(1950) - Lux Video Theatre (TV seriál)
(1948) - The Philco Television Playhouse (TV seriál)
(1947) - Kraft Television Theatre (TV seriál)
John Ericson - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1932) Pier Angeli

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.9.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Ericson 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Ericson - herec

se narodil 25.9.1926 ve městě Düsseldorf
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Ericson

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


John Ericson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
1°31’
11
 
LunaLuna:
Býk
20°07’
7
 
MerkurMerkur:
Váhy
6°10’
11
 
VenušeVenuše:
Panna
16°55’
10
 
MarsMars:
Býk
19°20’
7
 
JupiterJupiter:
Vodnář
17°54’
3
R
SaturnSaturn:
Štír
22°25’
1
 
UranUran:
Ryby
27°17’
5
R
NeptunNeptun:
Lev
25°51’
10
 
PlutoPluto:
Rak
15°50’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
12°08’
9
R
Černá LunaLilith:
Panna
11°57’
10
 
CheirónCheirón:
Býk
1°06’
6
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
24°50’
8
Domy:
Štír
6°14’
Býk
6°14’
2:
Střelec
4°23’
8:
Blíženci
4°23’
3:
Kozoroh
9°54’
9:
Rak
9°54’
Vodnář
19°01’
Lev
19°01’
5:
Ryby
22°06’
Panna
22°06’
6:
Beran
17°09’
Váhy
17°09’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
27°38’
11
Slun./Luna:
Rak
25°49’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »