John Fiedler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Fiedler
(John Donald Fiedler)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Platteville
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

John Fiedler - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
3.2.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Fiedler 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
John Fiedler
datum narození 3.2.1925
(herec, instagram)

John Fiedler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Slonisko a Medvídek Pú
(2005) - Pooh's Heffalump Halloween Movie
(2004) - Medvídek Pú: Jaro s klokánkem Rú
(2003) - Prasátko a jeho velký příběh
(2002) - Mickey's House of Villains
(2002) - Krásný Nový rok Medvídka Pú
(2001) - Velká kniha Medvídka Pú (TV seriál)
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2000) - Tygrův příběh
(2000) - Není král jako král
(1999) - Winnie the Pooh Friendship: Pooh Wishes
(1999) - Medvídek Pú: čas svátků
(1998) - A Winnie the Pooh Thanksgiving
(1998) - Winnie the Pooh: A Valentine for You
(1997) - Medvídek Pú a jeho velkolepé dobrodružství
(1997) - George & Leo (TV seriál)
(1996) - Cosby (TV seriál)
(1996) - Boo to You Too! Winnie the Pooh
(1991) - Winnie the Pooh & Christmas Too
(1990) - Weekend with Kate
(1990) - They Came from Outer Space (TV seriál)
(1989) - A Raisin in the Sun
(1988) - Winnie the Pooh Friendship: Tigger-ific Tales
(1988) - Nová dobrodružství Medvídka Pú (TV seriál)
(1987) - The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
(1986) - Seize the Day
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1983) - Winnie the Pooh and a Day for Eeyore
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - I Am the Cheese
(1983) - Buffalo Bill (TV seriál)
(1982) - Savannah Smiles
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1981) - Winnie the Pooh Discovers the Seasons
(1981) - Tajný závod
(1981) - Sharkyho mašina
(1981) - Love, Sidney (TV seriál)
(1981) - Liška a pes
(1981) - Joe Dancer: Opičí mise
(1981) - Father Murphy (TV seriál)
(1980) - Midnight Madness
(1979) - The Ropers (TV seriál)
(1979) - The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Boulevard Nights
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1977) - Záchranáři
(1977) - Three's Company (TV seriál)
(1977) - Tabitha (TV seriál)
(1977) - Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Woman of the Year
(1976) - The Shaggy D.A.
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Jigsaw John (TV seriál)
(1976) - Ark II (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1975) - Who Is the Black Dahlia?
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Mobile One (TV seriál)
(1975) - Bohatství
(1974) - Winnie the Pooh and Tigger Too!
(1974) - The Whiz Kid and the Mystery at Riverton
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - The Manhunter (TV seriál)
(1974) - Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
(1974) - Bad Ronald
(1973) - A Touch of Grace (TV seriál)
(1973) - Superdad
(1973) - Robin Hood
(1973) - Mystery in Dracula's Castle
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Double Indemnity
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Skyjacked
(1972) - Shadow House
(1972) - Hec Ramsey (TV seriál)
(1972) - Deathmaster
(1972) - Columbo: Vražda podle plánu
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1972) - Banyon (TV seriál)
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1971) - Great Performances
(1971) - A Tattered Web
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Making It
(1971) - The Chicago Teddy Bears (TV seriál)
(1971) - Honky
(1971) - Hitched
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1971) - Cannon
(1970) - The Odd Couple (TV seriál)
(1970) - The Most Deadly Game (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1968) - Podivný pár
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1967) - Pan Fitzwilly
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1964) - Bewitched (TV seriál)
(1963) - Munroe
(1963) - Mickey and the Contessa
(1961) - A Raisin in the Sun
(1960) - The Aquanauts (TV seriál)
(1960) - Peter Loves Mary (TV seriál)
(1960) - Pete and Gladys (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1959) - Sunday Showcase (TV seriál)
(1959) - Brenner (TV seriál)
(1958) - Stage Struck
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Hans Brinker and the Silver Skates
(1957) - Sladká vůně úspěchu
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - Dvanáct rozhněvaných mužů
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - The United States Steel Hour (TV seriál)
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
(1950) - Tom Corbett, Space Cadet (TV seriál)
(1950) - Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
(1948) - Studio One (TV seriál)
John Fiedler - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1953) Bess Armstrong - manželka

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.2.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Fiedler 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Fiedler - herec

se narodil 3.2.1925 ve městě Platteville, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Fiedler

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


John Fiedler
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
14°10’
 
LunaLuna:
Blíženci
15°07’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
24°20’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
24°25’
 
MarsMars:
Beran
28°45’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
10°34’
 
SaturnSaturn:
Štír
14°00’
 
UranUran:
Ryby
19°26’
 
NeptunNeptun:
Lev
21°24’
R
PlutoPluto:
Rak
11°52’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
13°51’
R
Černá LunaLilith:
Rak
5°27’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°37’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »