John Kapelos wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Kapelos

Pohlaví:
Muž
Narození:
8.3. 1956 - 20:10h
Místo:
Londýn, Ontario
Země:
Věk:
64 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Vodnář
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

John Kapelos - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
8.3.1956 - 20:10  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.3.1956 - 01:10  
CA, Londýn:
42°59' s.š., 81°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Kapelos 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
John Kapelos
datum narození 8.3.1956
(herec, instagram)

John Kapelos - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 22 Chaser
(2016) - Star Trek Equinox: The Night of Time
(2016) - First Round Down
(2015) - Underdog Kids
(2013) - Who the F Is Buddy Applebaum
(2013) - Tajné hrátky
(2013) - Miss Dial
(2013) - Hunt for the Labyrinth Killer
(2013) - Free Ride
(2012) - Not That Funny
(2012) - Domácí mazlíček
(2011) - Phunny Business: A Black Comedy
(2011) - Shameless (TV seriál)
(2010) - Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
(2010) - Taková nenormální rodinka (TV seriál)
(2010) - Junkyard Dog
(2010) - Farewell Mr. Kringle
(2010) - Dívka odjinud (TV seriál)
(2010) - Dan for Mayor (TV seriál)
(2009) - Zeke a Luther (TV seriál)
(2009) - Tripping Forward
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Na míle daleko
(2009) - Commentary
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Sněžní přátelé
(2008) - Sladký život na palubě (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Gemini Division (TV seriál)
(2007) - Šepot
(2007) - Pandemie
(2007) - Každý chce být Ital
(2007) - iCarly (TV seriál)
(2007) - Chuck (TV seriál)
(2007) - Flight 29 Down: The Hotel Tango
(2006) - 50 tablet
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - Rebelka
(2006) - Mr. Soul
(2006) - The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
(2005) - Stupeň 7: Konec světa
(2005) - Severní polární záře
(2005) - Pod hladinou
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - McBride: Vylaďte si vraždu
(2005) - Let 29 (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Ukradená identita
(2004) - Phil the Alien
(2004) - Krvavé stopy
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - Knuckle Sandwich
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2004) - Greener
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - 111 Gramercy Park
(2003) - One Tree Hill (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - Mimic 3: Sentinel
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2003) - Fast Food High
(2003) - Bad Faith
(2003) - Amnésie
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - Start v ohrožení
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - L.A.X.
(2002) - Croon
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - State of Grace (TV seriál)
(2001) - The Sports Pages
(2001) - Pro dobrou věc (TV seriál)
(2001) - Pravá blondýnka
(2001) - Fire & Ice
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Queer as Folk (TV seriál)
(2000) - Policejní okrsek (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - God, the Devil and Bob (TV seriál)
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(1999) - Ztraceni v moři
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Však ty víš (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Blood Type
(1999) - Angel (TV seriál)
(1998) - Mladá srdce
(1998) - Johnny Skidmarks
(1998) - First Wave (TV seriál)
(1997) - Timecop (TV seriál)
(1997) - Relic
(1997) - Life... and Stuff (TV seriál)
(1997) - Agenti z podsvětí (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Wiseguy
(1996) - Goode Behavior (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Čarodějky
(1995) - Platypus Man (TV seriál)
(1994) - Rebel Highway (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Muž stínu
(1994) - For the Love of Aaron
(1994) - Deep Red
(1994) - Cool and the Crazy
(1993) - A Twist of the Knife
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1993) - Ďáblův advokát
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Velký prachy
(1992) - Věčný rytíř (TV seriál)
(1992) - Když má muž problémy
(1992) - Highway Heartbreaker
(1991) - Pravdu zná jen moře
(1991) - Palace Guard (TV seriál)
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1991) - Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1991) - Bezbranná
(1990) - Vnitřní záležitosti
(1990) - Shannon's Deal (TV seriál)
(1990) - Grand (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - E.N.G. (TV seriál)
(1989) - All's Fair
(1988) - Vibrace
(1988) - Povzbuzení
(1988) - Onassis - nejbohatší muž světa
(1987) - Street Legal (TV seriál)
(1987) - Roxana
(1986) - Vůbec nic společného
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Mimo službu
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Charmed Lives (TV seriál)
(1985) - Vedoucí místo
(1985) - Snídaňový klub
(1985) - Podivná věda
(1985) - My Man Adam
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Sixteen Candles
(1984) - Obnažená tvář
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1983) - Třída
(1983) - Doktor Detroit
(1982) - Tootsie
(1981) - Zloděj
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Vodnáři

Luna ve Vodnáři

Luna (Měsíc)
Vztah k emocím může být komplikovaný. Máte snahu se osvobodit od negativních emocí, jako je strach, zlost, žárlivost, ale může to vést k tomu, že druzí od vás budou očekávat to, že budete neuvěřitelně tolerantní k jejich takovýmto projevům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.3.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Kapelos 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Kapelos - herec

se narodil 8.3.1956 ve městě Londýn, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Kapelos

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


John Kapelos
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
18°26’
6
 
LunaLuna:
Vodnář
7°57’
4
 
MerkurMerkur:
Vodnář
26°24’
5
 
VenušeVenuše:
Býk
1°18’
7
 
MarsMars:
Kozoroh
6°02’
3
 
JupiterJupiter:
Lev
23°48’
11
R
SaturnSaturn:
Střelec
2°48’
2
 
UranUran:
Rak
28°32’
10
R
NeptunNeptun:
Štír
0°03’
1
R
PlutoPluto:
Lev
26°52’
11
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
12°29’
3
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
10°25’
3
 
CheirónCheirón:
Vodnář
9°11’
4
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
20°32’
2
Domy:
Váhy
10°02’
Beran
10°02’
2:
Štír
6°31’
8:
Býk
6°31’
3:
Střelec
7°32’
9:
Blíženci
7°32’
Kozoroh
11°54’
Rak
11°54’
5:
Vodnář
15°42’
Lev
15°42’
6:
Ryby
15°23’
Panna
15°23’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
25°58’
11
Slun./Luna:
Vodnář
28°12’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »