John Landis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Landis

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec

John Landis - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
3.8.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Landis 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
John Landis
datum narození 3.8.1950
(režisér, scénárista, herec, instagram)

John Landis - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

John Landis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Sidemen: Long Road to Glory
(2015) - Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon
(2015) - Tales of Halloween
(2014) - The Real History of Science Fiction (TV seriál)
(2013) - Trespassing Bergman
(2013) - Zkáza Las Vegas
(2012) - Beast Wishes
(2011) - Ray Harryhausen: Special Effects Titan
(2011) - Nightmare Factory
(2010) - The Man Who Saw Frankenstein Cry
(2010) - Holky s mačetami útočí!
(2010) - American Grindhouse
(2009) - Tattoos: A Scarred History
(2009) - Nejlepší hollywoodští režiséři (TV seriál)
(2009) - The Boys: The Sherman Brothers' Story
(2009) - Beware the Moon: Remembering 'An American Werewolf in London'
(2009) - The Scenesters
(2008) - Trailers from Hell
(2008) - Starz Inside: Fantastic Flesh
(2008) - Dead On: The Life and Cinema of George A. Romero
(2007) - Spine Tingler! The William Castle Story
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Bloodsucking Cinema
(2007) - Look
(2006) - The 50 Greatest Comedy Films
(2006) - Jak se dělá Sci-fi
(2006) - Inside the Asylum: The Making of '2001 Maniacs'
(2005) - Shadows in the Dark: The Val Lewton Legacy
(2005) - RKO Production 601: The Making of 'Kong, the Eighth Wonder of the World'
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2005) - Movies' Greatest Cars
(2005) - 2001 maniaků
(2005) - Sekera
(2005) - Hloupá ruka zákona
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - Edgar G. Ulmer - The Man Off-screen
(2004) - Surviving Eden
(2004) - Spider-Man 2
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - The 100 Greatest Musicals
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2002) - Masters of Horror
(2002) - It's Black Entertainment
(2002) - Forever Ealing
(2000) - The American Nightmare
(1999) - Nestvůra při měsíci! Nesmrtelný příběh vlčího muže
(1999) - Honba za diamanty
(1999) - Freeway II: Confessions of a Trickbaby
(1998) - The Yearbook: An 'Animal House' Reunion
(1998) - Chicago Filmmakers on the Chicago River
(1997) - Hollywood Rated 'R'
(1997) - A-Z of Horror (TV seriál)
(1997) - Quicksilver Highway
(1997) - Město šílenců
(1997) - Laws of Deception
(1996) - Who Is Henry Jaglom?
(1996) - Vampirella
(1995) - Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (hudební videoklip)
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Mlčení šunek
(1993) - Dangerous: The Short Films (hudební videoklip)
(1992) - Heartstoppers: Horror at the Movies
(1992) - Venice
(1992) - Sleepwalkers
(1992) - Kocour Raplík (TV seriál)
(1991) - Michael Jackson: Black or White (hudební videoklip)
(1990) - The Horror Hall of Fame
(1990) - Živá pochodeň
(1990) - Psycho IV: Začátek
(1990) - Darkman
(1986) - Stephen King's World of Horror
(1985) - Do noci
(1984) - Muppets dobývají Manhattan
(1983) - Michael Jackson: Making Michael Jackson's 'Thriller'
(1982) - Eating Raoul
(1981) - Americký vlkodlak v Londýně
(1980) - Bratři Bluesovi
(1979) - 1941
(1977) - The Kentucky Fried Movie
(1975) - Cesta gladiátorů 2000
(1973) - Schlock
(1973) - Bitva o Planetu opic

John Landis - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.8.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Landis 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Landis - režisér, scénárista, herec

se narodil 3.8.1950 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Landis

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


John Landis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
10°34’
 
LunaLuna:
Beran
14°53’
 
MerkurMerkur:
Panna
2°11’
 
VenušeVenuše:
Rak
14°07’
 
MarsMars:
Váhy
25°44’
 
JupiterJupiter:
Ryby
5°17’
R
SaturnSaturn:
Panna
17°28’
 
UranUran:
Rak
7°19’
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°57’
 
PlutoPluto:
Lev
17°35’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
0°45’
R
Černá LunaLilith:
Býk
22°37’
 
CheirónCheirón:
Střelec
15°47’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »