John Neville wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Neville

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

John Neville - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.5.1925 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Neville 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
John Neville
datum narození 2.5.1925
(herec, instagram)

John Neville - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - The Madness and Misadventures of Munchhausen
(2007) - The World's a Stage with John Neville
(2007) - Friends and Heroes (TV seriál)
(2005) - Paralelní lži
(2004) - White Knuckles
(2003) - Promlčení
(2003) - Moving Malcolm
(2003) - Hollywood severu
(2003) - Dluhopisy lásky
(2003) - Control Factor
(2002) - Zločin a trest
(2002) - Večerník (TV seriál)
(2002) - Trudeau
(2002) - The Stork Derby
(2002) - Sea and Stars
(2002) - Pavouk
(2002) - Odyssey 5
(2002) - Mezi cizinci
(2002) - Escape from the Newsroom
(2002) - Čas vlka
(2001) - Harvard Man
(2000) - Rockabye Bubble (TV seriál)
(2000) - Bonhoeffer: Agent of Grace
(1999) - Sluneční jas
(1999) - Psí vévoda
(1999) - Ozvěna smrti
(1999) - Dinner at Fred's
(1999) - Amazonka (TV seriál)
(1998) - Temná legenda
(1998) - Silver Surfer (TV seriál)
(1998) - Sbohem lásko
(1998) - Emily of New Moon (TV seriál)
(1998) - Akta X - Film
(1997) - Za přední linií
(1997) - Time to Say Goodbye?
(1997) - Shadow Zone: My Teacher Ate My Homework
(1997) - Pátý element
(1997) - Johnny 2.0
(1996) - Swann
(1996) - Sabotáž
(1996) - Bláznivá škola
(1996) - Akta X: Tunguzská záhada
(1996) - Akta X: Piper Maru
(1995) - Nebezpečné myšlenky
(1995) - Kouzelná skříňka
(1995) - Akta X: Neotevřená akta
(1994) - Vítejte ve Wellville
(1994) - Trable prcka Binka
(1994) - Message for Posterity
(1994) - Malé ženy
(1993) - Stark
(1993) - Journey to the Center of the Earth
(1993) - Dieppe
(1992) - Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
(1991) - Johann's Gift to Christmas
(1990) - Grand (TV seriál)
(1988) - Dobrodružství Barona Prášila
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1979) - Riel
(1977) - The Great Detective (TV seriál)
(1974) - Benjamin Franklin (TV seriál)
(1970) - Gerardova dobrodružství
(1969) - The First Churchills (TV seriál)
(1968) - Shaggy Dog
(1968) - The Company of Five (TV seriál)
(1967) - The Order
(1967) - George's Room
(1965) - Studie strachu
(1963) - Unearthly Stranger
(1962) - Billy Budd
(1961) - Mr. Topaze
(1961) - The Barretts of Wimpole Street
(1960) - Oscar Wilde
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1957) - Romeo and Juliet
(1957) - The Life of Henry V
(1950) - Mrs. Dot
(1946) - For the Children (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Dřevo)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.5.1925 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Neville 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Neville - herec

se narodil 2.5.1925 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Neville

Dnes se narodili
Česká republika Roman Skamene
(*1954) herec

Česká republika Marcel Vašinka
(*1954) herec

Velká Británie Sting
(*1951) zpěvák, hudebník

Česká republika Petr Štěpánek
(*1948) herec

Česká republika Karel Hála
(*1933) zpěvák


John Neville
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
11°33’
 
LunaLuna:
Lev
26°37’
 
MerkurMerkur:
Beran
22°01’
 
VenušeVenuše:
Býk
13°46’
 
MarsMars:
Blíženci
25°15’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°24’
 
SaturnSaturn:
Štír
10°58’
R
UranUran:
Ryby
24°07’
 
NeptunNeptun:
Lev
19°47’
 
PlutoPluto:
Rak
11°40’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
9°11’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°13’
 
CheirónCheirón:
Beran
25°12’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908) herečka, zpěvačka

Česká republika Jan Kačer
(*1936) herec, režisér

Kanada Neve Campbell
(*1973) herečka

Velká Británie Clive Owen
(*1964) herec

Spojené státy Gwen Stefani
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rock Hudson
(*1925 - 1985) herec

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923 - 2015) herec, komik

Francie Marcel Duchamp
(*1887 - 1968) výtvarník, malíř, šachista

Spojené státy Tom Petty
(*1950 - 2017) zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Česká republika Karel Bořivoj Presl
(*1794 - 1852) botanik, profesor, lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »