John Saxon wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Saxon
(Carmine Orrico)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, režisér

John Saxon - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
5.8.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Saxon 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
John Saxon
datum narození 5.8.1935
(herec, režisér, instagram)

John Saxon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Extra
(2016) - Bring Me the Head of Lance Henriksen
(2016) - The Angel, the Brute and the Wise
(2012) - Eurocrime! The Italian Cop and Gangster Films That Ruled the '70s
(2010) - Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
(2009) - Jak Bruce Lee změnil svět
(2009) - War Wolves
(2009) - Old Dogs
(2009) - The Mercy Man
(2008) - So You Want Michael Madsen?
(2008) - God´s Ears
(2006) - Trapped Ashes
(2006) - The Craving Heart
(2005) - On Screen! (TV seriál)
(2005) - Mistři hrůzy (TV seriál)
(2004) - Edgar G. Ulmer - The Man Off-screen
(2003) - The Road Home
(2002) - 'Cannibal Apocalypse' Redux
(2002) - Bruce Lee: The Immortal Dragon
(2002) - Art of Darkness: A Night Gallery Retrospective
(2002) - Outta Time
(2001) - Žít ve strachu
(2001) - Svůdná zlodějka
(2001) - Final Payback
(2000) - Mario Bava: Maestro of the Macabre
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - The Nightmare Series Encyclopedia
(1998) - Unseen Hollywood (TV seriál)
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Bruce Lee: In His Own Words
(1998) - Joseph's Gift
(1998) - Criminal Minds
(1997) - The Way of the Little Dragon
(1997) - The Party Crashers
(1997) - Lancelot: Guardian of Time
(1997) - California (TV seriál)
(1996) - Od soumraku do úsvitu
(1995) - Hvězdy bojových umění
(1995) - Nonstop Pyramid Action
(1995) - The Killers Within
(1995) - Deník Elizabeth Taylorové
(1994) - Smrtící kamufláž
(1994) - Policajt v Beverly Hills III
(1994) - Nová noční můra
(1994) - Killing Obsession
(1993) - No Escape, No Return
(1993) - Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
(1993) - Jonathan z kmene medvědů
(1993) - The Baby Doll Murders
(1992) - To nejlepší z bojových umění
(1992) - Zvířecí instinkty
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Maximum Force
(1992) - Hellmaster
(1992) - Gengis Khan
(1991) - Zasažen tajemnou silou
(1991) - Vydírání
(1991) - Payoff
(1991) - Lucky Luke (TV seriál)
(1990) - Šílený Jake
(1990) - Rebelové
(1990) - Poslední samuraj
(1990) - Poslední mstitel
(1990) - Crossing the Line
(1989) - Tunely
(1989) - Nebezpečná pláž
(1989) - My Mom's a Werewolf
(1988) - In the Heat of the Night (TV seriál)
(1987) - Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
(1987) - House Made of Dawn
(1987) - Death House
(1986) - Paco - stroj smrti
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Larry King Live
(1985) - Lady Windermere's Fan
(1985) - Half Nelson (TV seriál)
(1985) - Fever Pitch
(1985) - Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
(1985) - Brothers-in-Law
(1985) - Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Noční můra v Elm Street
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1984) - Černá odyssea
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Savage in the Orient
(1983) - Prisoners of the Lost Universe
(1983) - Masquerade (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - Desire
(1983) - The Big Score
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Una di troppo
(1982) - Tenebre
(1982) - Špatné je dobré
(1982) - Rooster
(1982) - Donna dietro la porta, Una
(1982) - Assassinio al cimitero etrusco
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Golden Gate
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - Zběsilý útěk
(1980) - Sador, vládce vesmíru
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Blood Beach
(1980) - Beyond Evil
(1980) - Apocalypse domani
(1979) - The Glove
(1979) - Fast Company
(1979) - Elektrický jezdec
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Včely
(1978) - The Immigrants
(1978) - Shalimar
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1977) - Westside Medical (TV seriál)
(1977) - Moonshine County Express
(1977) - Harold Robbins' 79 Park Avenue (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Fantastická cesta (TV seriál)
(1977) - Il Cinico, l'infame, il violento
(1976) - The Bionic Woman (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Operace Blesk
(1976) - Once an Eagle (TV seriál)
(1976) - Napoli violenta
(1976) - Most Wanted (TV seriál)
(1976) - Mark colpisce ancora
(1976) - Magnum Special per Tony Saitta, Una
(1976) - La Legge violenta della squadra anticrimine
(1976) - Italia a mano armata
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - The Swiss Conspiracy
(1975) - Strange New World
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Mitchell
(1975) - Metralleta 'Stein'
(1975) - Crossfire
(1974) - The Six Million Dollar Man (TV seriál)
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Planet Earth
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Černé Vánoce
(1974) - Can Ellen Be Saved?
(1973) - Ve spárech mafie
(1973) - Snatched
(1973) - Mr. Kingstreet's War
(1973) - Linda
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Drak přichází
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Sixth Sense (TV seriál)
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - Norman Corwin Presents (TV seriál)
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - Joe Kidd
(1972) - Banyon (TV seriál)
(1972) - Banacek (TV seriál)
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Night Gallery (TV seriál)
(1970) - Mary Tyler Moore (TV seriál)
(1970) - The Intruders
(1970) - Company of Killers
(1969) - The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
(1969) - Smrt pistolníka
(1968) - Western, Italian Style
(1968) - Tre che sconvolsero il West (Vado, vedo e sparo), I
(1968) - The Name of the Game (TV seriál)
(1968) - It Takes a Thief (TV seriál)
(1968) - Istanbul Express
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - For Singles Only
(1967) - Winchester '73
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Garrison's Gorillas (TV seriál)
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1966) - The Time Tunnel (TV seriál)
(1966) - Queen of Blood
(1966) - Grošák
(1966) - The Doomsday Flight
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Ravagers
(1965) - The Night Caller
(1964) - Sette contro la morte
(1964) - Another World (TV seriál)
(1963) - Oko ďábla
(1963) - Kardinál
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - War Hunt
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - Mr. Hobbs Takes a Vacation
(1962) - Agostino
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - Posse from Hell
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1960) - Portrait in Black

John Saxon - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
John Saxon - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1934) Gia Scala
(*1931) Linda Cristal

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.8.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Saxon 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Saxon - herec, režisér

se narodil 5.8.1935 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Saxon

Dnes se narodili
Spojené státy Will Patton
(*1954) herec

Spojené státy Donald Trump
(*1946) realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel

Česká republika Tereza Kostková
(*1976) herečka, moderátorka

Česká republika Veronika Koko Kokešová
(*1985) Foodblogerka Koko z pořadu Menu domů, moderátorka

Německo Steffi Graf
(*1969) tenistka


John Saxon
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
12°08’
 
LunaLuna:
Váhy
18°55’
 
MerkurMerkur:
Lev
7°05’
 
VenušeVenuše:
Panna
19°59’
 
MarsMars:
Štír
3°45’
 
JupiterJupiter:
Štír
14°19’
 
SaturnSaturn:
Ryby
8°40’
R
UranUran:
Býk
5°29’
 
NeptunNeptun:
Panna
13°07’
 
PlutoPluto:
Rak
26°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
20°47’
R
Černá LunaLilith:
Panna
12°28’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
14°55’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) herečka, modelka

Spojené státy Helen Hunt
(*1963) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Ice Cube
(*1969) herec, scénárista, rapper

Francie Johnny Hallyday
(*1943) herec, zpěvák, kytarista

Čína Si Ťin-pching
(*1953) politik, generální tajemník, prezident


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932 - 2005) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Velká Británie Jerome Klapka Jerome
(*1859 - 1927) spisovatel, redaktor, humorista

Velká Británie John Logie Baird
(*1888 - 1946) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Německo Max Weber
(*1864 - 1920) německý sociolog a ekonom

Irsko Rory Gallagher
(*1948 - 1995) herec, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »