Jorge Garcia wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jorge Garcia
(Jorge Fernando Garcia)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Omaha, Nebraska
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herec

Jorge Garcia - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.4.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jorge Garcia 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jorge Garcia
datum narození 28.4.1973
(herec, instagram)

Jorge Garcia - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - When We Were Pirates
(2016) - Get a Job
(2015) - The Ridiculous 6
(2015) - Rock Dog
(2015) - Dokonalý svědek s.r.o.
(2014) - Cooties
(2013) - The Ordained
(2013) - Maggie (TV seriál)
(2013) - iSteve
(2012) - Alcatraz (TV seriál)
(2011) - Mr. Sunshine (TV seriál)
(2011) - Maktub
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - Scream Awards 2010
(2010) - The New Man in Charge
(2010) - Lost: The Final Journey
(2010) - Lost: The Final Chapter
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Lost: The Answers
(2007) - Lost Survivor Guide
(2007) - Sweetzer
(2007) - Lost: Missing Pieces (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - Lost: Revelation
(2006) - Lost: Reckoning
(2006) - Lost: A Tale of Survival
(2006) - Budiž světlo
(2005) - TV Land Confidential
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Destination: Lost
(2005) - Ztraceni: Cesta
(2005) - S lehkým srdcem
(2005) - Little Athens
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Tales from the Crapper
(2004) - Náš čas vypršel
(2004) - Happily Even After
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Celebrity Poker Showdown
(2003) - Rock Me, Baby (TV seriál)
(2003) - Columbo: Columbo má rád noční život
(2002) - I Love the '80s (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - King of the Open Mic's
(1999) - Tomorrow by Midnight
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - Raven's Ridge
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.4.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jorge Garcia 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jorge Garcia - herec

se narodil 28.4.1973 ve městě Omaha, Nebraska, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jorge Garcia

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Jorge Garcia
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
8°03’
 
LunaLuna:
Ryby
10°15’
 
MerkurMerkur:
Beran
16°44’
 
VenušeVenuše:
Býk
12°54’
 
MarsMars:
Vodnář
23°09’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
10°30’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
18°12’
 
UranUran:
Váhy
20°17’
R
NeptunNeptun:
Střelec
6°48’
R
PlutoPluto:
Váhy
2°10’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
11°01’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
17°55’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°03’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »