Josef Beyvl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Josef Beyvl

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Lomnice nad Popelkou
Země:
Věk:
† 72 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, komik

Josef Beyvl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.6.1906 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Josef Beyvl 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Josef Beyvl
datum narození 7.6.1906
(herec, komik, instagram)

Josef Beyvl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1995) - Úsměvy českého filmu
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Úplně beznadějný případ
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Světlík
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Podnájemníci
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Nebezpečí smyku (TV seriál)
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Sedmého dne večer
(1974) - Prkno
(1974) - Pavol zasahuje (TV seriál)
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Vysoká modrá zeď
(1973) - Volání o pomoc
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Tři chlapi na cestách
(1973) - Neználkovy příhody (TV seriál)
(1973) - Kost v krku
(1972) - Zlatá svatba
(1972) - Svatba bez prstýnku
(1972) - Medvěd pro hosta
(1972) - Lupič Legenda
(1972) - Boříkovy lapálie (TV seriál)
(1972) - Aféry mé ženy
(1971) - Písničky Jaroslava Jankovce
(1971) - Prolhaná Ketty (divadelní záznam)
(1971) - Lásky Emanuela Přibyla
(1971) - Klíč
(1971) - Claim na Hluchém potoku
(1970) - Žižkův meč
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Pinocchiova dobrodružství II.
(1970) - Pan Tau přichází
(1970) - Pan Tau naděluje
(1970) - Pan Tau a neděle
(1970) - Na kolejích čeká vrah
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - Fantom operety (TV seriál)
(1970) - Ďábelské líbánky
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Přehlídce velím já!
(1969) - Pan Tau (TV seriál)
(1969) - Hvězda
(1969) - Ach, ta vojna
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1968) - Bylo čtvrt a bude půl
(1967) - Ta naše písnička česká
(1967) - Pinocchiova dobrodružství
(1967) - Inzerát
(1966) - Bejvávalo
(1966) - Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
(1966) - Kacafírek
(1966) - Dva tygři
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Úplně vyřízený chlap
(1965) - Trh v Richmondu aneb Hrajeme Marthu
(1965) - Strašná žena
(1965) - Puščik jede do Prahy
(1965) - Polka jede do světa
(1965) - Dům v Kaprové ulici
(1965) - Alibi na vodě
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Trik aneb Jak dámu okouzlit aneb Jak manžela oblafnout
(1964) - Táto, sežeň štěně!
(1964) - Komedie s Klikou
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - Bubny
(1963) - Babiččina krabička
(1963) - Tři chlapi v chalupě
(1963) - Tchyně
(1963) - Mezi námi zloději
(1963) - Einstein kontra Babinský
(1962) - Kýč je když...
(1962) - Tarzanova smrt
(1962) - Rusalka
(1962) - Praha nultá hodina
(1962) - Dva z onoho světa
(1961) - Zbabělec
(1961) - Příliš štědrý večer (divadelní záznam)
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Kotrmelec
(1961) - Hrdinové okamžiku (TV seriál)
(1961) - Cesta do věku petrolejových lamp
(1960) - Třetí přání (divadelní záznam)
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Policejní hodina
(1960) - Páté oddělení
(1960) - Nastupte, prosím!
(1960) - Ferda Mravenec (TV seriál)
(1960) - Černá sobota
(1959) - Slečna od vody
(1959) - Rodina Bláhova (TV seriál)
(1959) - Pět z milionu
(1959) - O medvědu Ondřejovi
(1959) - Můj generál
(1959) - Mstitel
(1959) - Medvěd a strašidla
(1959) - Letiště nepřijímá
(1959) - Kam čert nemůže
(1959) - Jak se Franta naučil bát
(1958) - Tři přání
(1958) - Smrt v sedle
(1958) - Kasaři
(1957) - To byla noc
(1957) - Škola otců
(1957) - Mládenec madame Hussonové
(1956) - Hotel Pokrok
(1955) - Trojí setkání
(1955) - Rudá záře nad Kladnem
(1955) - Psohlavci
(1955) - Po noci den
(1955) - Obušku, z pytle ven!
(1954) - Cirkus bude!
(1953) - Pekař Jan Marhoul
(1953) - Krejčovská povídka
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Plavecký mariáš
(1952) - Konec strašidel
(1952) - Anna proletářka
(1951) - Mordová rokle
(1950) - Vstanou noví bojovníci
(1949) - Soudný den
(1949) - Dnes o půl jedenácté
(1946) - Malá historie
(1945) - Tři knoflíky

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Oheň)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.6.1906 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Josef Beyvl 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Josef Beyvl - herec, komik

se narodil 7.6.1906 ve městě Lomnice nad Popelkou
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Josef Beyvl

Dnes se narodili
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Josef Beyvl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
15°48’
 
LunaLuna:
Střelec
24°34’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
14°03’
 
VenušeVenuše:
Rak
14°10’
 
MarsMars:
Blíženci
27°07’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°04’
 
SaturnSaturn:
Ryby
14°43’
 
UranUran:
Kozoroh
7°21’
R
NeptunNeptun:
Rak
9°11’
 
PlutoPluto:
Blíženci
22°03’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°47’
R
Černá LunaLilith:
Býk
26°03’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
12°30’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Hugo Haas
(*1901 - 1968) herec, režisér

Česká republika Jiří Pleskot
(*1922 - 1997) herec

Velká Británie Aleister Crowley
(*1875 - 1947) okultista, spisovatel, špion, šachista, astrolog

Německo Thorwald Dethlefsen
(*1946 - 2010) astrolog

Velká Británie J. B. S. Haldane
(*1892 - 1964) genetik, evoluční biolog, zakladatel populační genetiky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »